به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ترکیب سینه مرغ، پنیر گودا و سیر، ترکیبی محبوب است. طرفداران فستفود یا کسانی که میانه چندانی با غذاهای سنتی ایرانی ندارند، بارها این مواد را با هم مخلوط و غذاهای متفاوتی را با کمکشان طبخ کردهاند.
اگر شما هم یکی از طرفداران پنیر گودا هستید، با کمک دستور پختی که در ادامه آوردهایم، استراتای مرغ و پنیر را آماده کنید.
این غذا که میزان قابل توجهی پروتئین و کمی چربی دارد، گزینهای مناسب برای ورزشکارانی است که قرار است چند ساعت بعد از خوردنش به باشگاه بروند.
مواد لازم برای تهیه استراتای مرغ و پنیر
نان باگت مکعبی خرد شده دو عدد
سینه مرغ مکعبی خرد شده ۳۰۰ گرم
پنیر گودا ۲۰۰ گرم
سس خردل دو قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پیاز یک عدد
تخم مرغ شش عدد
شیر ۵۰۰ سیسی
خامه ۵۰ گرم
پودر جوز هندی یک چهارم قاشق چایخوری
پودر سیر یک چهارم قاشق چایخوری
بیشتر بخوانید
طرز تهیه استراتای مرغ و پنیر
نانهای باگت را بعد از خرد کردن بدون پوشش در معرض هوا قرار دهید تا کمی از رطوبت خود را از دست بدهند و خشکتر شوند.
سینههای مرغ را با مقداری نمک و فلفل سیاه و سس خردل مزه دار کنید و آماده کنار بگذارید.
داخل تابه مقداری روغن بریزید و پیازها را تفت دهید تا نرم و شفاف شوند. سپس قطعات مرغ را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا طلایی شوند و از روی حرارت بردارید.
داخل ظرفی نسوز، قطعات نان باگت، مرغ و پیاز را بریزید. در ظرفی تخم مرغ را با مقداری نمک و فلفل سیاه، جوز هندی، پودر سیر و خامه خوب مخلوط کنید و شیر را به تدریج به آن اضافه کنید.
ترکیب آماده شده را در ظرف روی مواد بریزید و روی آن را با پنیر گودا رنده شده بپوشانید و داخل فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد ۳۰ دقیقه بپزید تا طلایی شود. استراتای مرغ و پنیر شما بعد از نیم ساعت در فر ماندن آماده خواهد شد و میتوانید آن سرو کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/