به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در فرهنگ غذایی کشور کلمبیا، برنج ماده اصلی خیلی از غذاها است. یکی از غذاهای کلمبیایی که به ذائقه یک ایرانی نزدیک است پلو قرمز کلمبیایی است.
برای درست کردن این غذا، برنج را همراه با آب مرغ و مرغ پخته و همراه سس کچاپ و سبزیجات متنوع سرو میکنند. این غذای کلمبیایی را در منزل تهیه کنید و آن را به همراه مرغ سرخ شده سرو کنید و از طعم جدید و خوشمزه آن لذت ببرید.
مواد لازم پلو قرمز کلمبیایی
روغن زیتون یک قاشق غذا خوری
ران مرغ چهار عدد
نمک دو قاشق چایی خوری
فلفل سیاه و سفید تازه یک دوم قاشق چایی خوری
پیاز کوچک خرد شده یک عدد
سیر دو میخک
فلفل قرمز و سبز خرد شده یک عدد
فنجان گوجه فرنگی کنسرو شده یک و سه چهارم پیمانه
رب یک قاشق غذا خوری
برنج ترجیحا از نوع کشیده و بلند یک فنجان
جعفری خرد شده تازه دو قاشق غذا خوری
بیشتر بخوانید
طرز تهیه پلو قرمز کلمبیایی
مقداری روغن داخل یک تابه بزرگ و گود بریزید و مرغ را با مقداری نمک، زردچوبه و فلفل به تابه اضافه کنید و تا زمانی که کاملا سرخ و قهوهای نشده، آن را برنگردانید.
حرارت را تا حد متوسط کم کنید. هویج، پیاز و سیر را به تابه اضافه کرده و خوب تفت دهید تا پیاز شروع به نرم شدن بکند. سپس فلفلهای سبز و قرمز زا اضافه کرده و دوباره صبر کنید تا فلفلها خوب نرم شوند.
گوجه فرنگیها، رب گوجه فرنگی و مقداری آب مرغ را با کمی نمک و فلفل داخل یک قابلمه روی حرارت قرار دهید تا زمانی که به جوش آیند. سپس برنج را اضافه کرده و مرغ را لابهلای مواد قرار دهید تا مرغ و برنج با هم بپزند.
بعد از ۲۰ تا ۲۵ دقیقه غذا آماده است. آن را در ظرفی مناسب سرو کرده و با مقداری جعفری خرد شده تزیین کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/