مدیر برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی حفاری ایران گفت: پایش و کنترل برنامه‌های اجرایی با استفاده از روش‌های علمی برای تصمیم گیری‌های بهینه اولویت اصلی و در راس وظایف این مدیریت است.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، بابک زنگنه مدیر برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی حفاری ایران گفت: به مناسبت روز آمار و برنامه ریزی، گفت: نتایج تصمیم سازی حاصل از تجزیه و تحلیل برنامه‌ها برای تصمیم گیری در اختیار مدیریت ارشد شرکت قرار می‌گیرد.

او همچنین سرپرستی، نظارت، بررسی و تلفیق برنامه‌های سالانه طرح‌های جامع اجرایی شرکت که در چارچوب اهداف و سیاست‌های شرکت ملی نفت ایران صورت می‌پذیرد را مهمترین اصل در شرح وظایف این مدیریت عنوان کرد.

زنگنه بیان کرد: با توجه به رویکرد شرکت ملی نفت ایران جهت اجرای برنامه ریزی استراتژیک، این شرکت از سال ۱۳۹۵ با همکاری مشاوران دانشگاهی اقدام به تبیین و تدوین سند برنامه ریزی استراتژیک به منظور تحقق چشم انداز و ماموریت شرکت نموده است.

مدیر برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی حفاری ایران اظهار داشت: استراتژی‌های تدوین شده در قالب برنامه‌های عملیاتی به مدیریت‌های ذیربط ابلاغ و به طور مستمر مورد پایش قرار می‌گیرد و با بررسی و شناخت تنگنا‌های موجود، راهکار‌های مناسب به منظور کنترل و رفع هرگونه نارسایی در کیفیت روند اجرای برنامه‌ها ارائه می‌گردد.

او با بیان اینکه استراتژی‌های شرکت با تلاش تیم‌های تخصصی با استفاده از ابزار‌های علمی به طور سالانه بازنگری و بروز رسانی می‌شود، تصریح کرد: هدایت و اولویت‌گذاری بودجه سرمایه‌ای در جهت تحقق برنامه‌های شرکت از دیگر مسئولیت‌های این مدیریت به شمار می‌رود.

زنگنه ادامه داد: مدیریت برنامه ریزی تلفیقی به عنوان دبیر کمیته‌های فنی و بررسی بودجه و کمیته بازسازی و تعمیرات اساسی مسئولیت گردآوری اطلاعات، مطالعه و بررسی بودجه مورد نیاز طرح‌ها و پروژه‌های شرکت و حصول اطمینان از همسویی با اهداف کلان شرکت را برعهده دارد.

او در ادامه بیان داشت: نظارت بر بررسی و تلفیق برنامه‌های سالانه و طرح‌های جدید سرمایه گذاری، به کارگیری معیار‌های ارزیابی برنامه‌ها و طرح‌ها و تهیه و تنظیم کتابچه بودجه سالانه از جمله محور‌های تبیین شده در حوزه مسئولیت‌های این مدیریت به شمار می‌آید.

بابک زنگنه افزود: تهیه و تنظیم انواع گزارش‌های آماری و مقایسه‌ای از پروژه‌های مختلف عملیاتی و سرمایه ای، پیگیری روند اجرای برنامه‌ها از نظر پیشرفت کار، نظارت بر روش‌های سنجش عملکرد و ارزیابی و نظارت بر برقراری هماهنگی با مدیریت‌ها و ادارات مختلف تجزیه و تحلیل همه پروژه‌های شرکت از دیگر محور‌های مربوط به شرح وظایف این مدیریت است که از حوزه‌های ستادی زیر مجموعه حوزه مدیرعامل محسوب می‌شود.

او درخصوص بخش آمار و اطلاعات و خدمات مکانیزه این مدیریت گفت: سرپرستی و نظارت برگردآوری گزارشات روزانه و اطلاعات مربوط به عملیات دستگاه‌ها حفاری و خدمات جنبی و پروژه‌های عملیاتی شرکت، تهیه و ترسیم و انواع جداول آماری و مقایسه‌ای در این بخش پیگیری و اجرایی می‌شود.

این مقام مسئول بیان داشت: تهیه و تنظیم گزارشات حفاری و پروژه‌ها با استفاده از سیستم‌های مکانیزه داده‌های عملیاتی از محل دستگاه حفاری ثبت شده و پس از بررسی‌های کارشناسی، نتایج تجزیه و تحلیل در قالب داشبورد‌های مدیریتی برای مدیرعامل و سایر مدیران ارائه می‌گردد و ارائه گزارشات تحلیلی عملکرد به تفکیک دستگاه‌های حفاری و خدمات جنبی به طور ماهانه، فصلی و سالانه بخشی دیگر از فعالیت‌های این مدیریت است.

او تصریح کرد: تجزیه و تحلیل پروژه‌های شرکت، بررسی چگونگی پیشرفت عملیات اجرایی آن‌ها طبق برنامه زمانبندی پیش بینی شده، ریشه یابی و ارایه راهکار‌های مناسب بخش دیگری از مسئولیت‌های واحد کنترل پروژه در این مدیریت بوده که با توجه به افزایش پروژه‌های اخیر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار