به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عبدالرضا قاسم پور در جلسه ستاد استانی مقابله با بیماری آنفلوانزا فوق حاد پرندگان با بیان اینکه این ستاد با هدف هماهنگی بین دستگاههای اجرایی و با توجه به هشداری که سازمان بهداشت جهانی دام داده تشکیل شده است، عنوان کرد: اهمیت پیشگیری از این بیماری از آن جهت است که در شرایط بیماری کرونا و آسیبهایی که این پاندمی به بخشهای اقتصادی، تولید و اشتغال وارد کرده شیوع چنین بیماری مرغداریها و کشتارگاهها و صنعت طیور را دچار ضرر و زیان خواهد کرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس یادآور شد: بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان علاوه بر مشکلات اقتصادی، سلامت انسانها را تهدید میکند.
او با اشاره به اینکه استان فارس یکی از قطبهای تولید مرغ و تخممرغ است، بر لزوم جدیت در پیشگیری از شیوع چنین بیماری هایی در استان تاکید کرد و افزود: همه دستگاههای اجرایی در راستای پیشگیری و مقابله با آنفلوانزا پرندگان به دامپزشکی کمک کنند.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس از اداره کل دامپزشکی و محیط زیست خواست اقدامات لازم در جهت آموزش نکات بهداشتی برای واحدهای تولیدی و نظارت بر رعایت این نکات در کشتارگاه ها و مرغداری ها را در دستور کار قرار دهند.
قاسم پور با اشاره به اینکه خرید مرغ از فروشندگان غیر مجاز و دوره گردها خطرناک است، از مردم استان فارس نیز تقاضا کرد گوشت مرغ مصرفی خود را از مراکز فروش مجاز خریداری کنند.
معاون استاندار فارس ضمن تاکید بر اینکه فعالان حوزه طیور باید در امر نظارت و پایش و پیشگیری از شیوع آنفلوانزا فوق حاد پرندگان همکاری کنند، اظهار کرد: جلسات شهرستانی نیز باید توسط فرمانداران و بخشداران برگزار شود و با دامپزشکی همکاری کنند.
او بیان کرد: سطح کنترل و مراقبت باید به گونه ای تقویت شود که آمادگی لازم برای انجام اقدامات احتمالی وجود داشته باشد.
قاسم پور از مردم استان فارس خواست به شایعات و اخبار غیر موثق درخصوص بیماری ها به ویژه بیماری های واگیردار توجه نکرده و اخبار را از مراجع رسمی دنبال کنند.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس با تاکید بر اینکه تاکنون هیچ موردی از ابتلا به این بیماری در استان فارس گزارش نشده است ، عنوان کرد: با کسانی که شایعات و اخبار غیر موثق را منتشر و اذهان عمومی را مشوش می کنند برخورد می شود.
او همچنین به مشاهده مواردی از این بیماری در استان در سال ۹۶ اشاره کرد و گفت: در آن موارد بلافاصله دامپزشکی ورود پیدا کرده و اقدامات لازم برای مقابله با بیماری و معدوم کردن پرندگان مبتلا و جلوگیری از سرایت به سایرین را انجام داده است.
انتهای پیام/