محمد حسین احمدی مدیر جهاد کشاورزی تیران و کرون در گفت و گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان با بیان اینکه رعایت اصول و شرایط
کشت موسیر از نکات مهم در افزایش کمی و کیفی این گیاه است گفت:
شهرستان تیران و کرون با توجه به سطح زیر کشت بزرگترین
قطب تولید موسیر در کشور شناخته میشود، سطح زیر کشت موسیر در سال قبل صد و سی هکتاربوده که پیش بینی میشود با افزایش ۲۰ درصدی، سطح زیر کشت این محصول امسال به صد و پنجاه هکتار برسد.
او افزود: نیاز آب کم و بهره وری بالا و ایجاد اشتغال پایدار را مهمترین دلایل استقبال کشاورزان برای کشت این محصول است،
مدیر جهاد کشاورزی تیر ان و کرون ادامه داد: از ابتدای مهر تا اواسط آبان را بهترین زمان برای کشت موسیر بیان کرد ، حدود بیست هزار هکتار از مراتع کوهستانی منطقه دالانکوه در تیران و کرون رویشگاه طبیعی موسیر است کشت این محصول تاثیر زیادی برای حفاظت از این گونه گیاهی خودرو در طبیعت دارد.
حسینی کارشناس مرکز جهاد کشاورزی عسگران هم گفت: انتخاب بذر مرغوب و ضد عفونی شده، آماده سازی بستر مناسب و استفاده از کود و ریز مغذی ها، رعایت زمان کشت، آبیاری به موقع در افزایش کمی و کیفی محصول حائز اهمیت است.
او نبود مراکز پیشرفته فرآوری موسیر، گرانی کودهای شیمیایی مورد نیاز، و نبود بازار صادرات مناسب را از مهمترین مشکلات موسیرکاران بیان کرد.
انتهای پیام/ی