![تکذیب شایعه شمارهگذاری خودروهای مدل ۱۴۰۴ در سال جاری](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20333849_545.jpg)
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، عبدالباری عطوان، سردبیر روزنامه اینترنتی رای الیوم، در حساب کاربری خود در توئیتر به توافق ننگین اخیر عادیسازی روابط میان سودان و رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد.
او در توئیت خود نوشت: البرهان (رئیس شورای حاکمیتی سودان) و حمیدتی ( نائب رئیس شورای نظامی سودان) ارتش سودان را به بهانه خارج شدن از لیست تروریسم، وارد جنگ یمن کردند و خون مردمان این کشور را بر زمین ریختند و اکنون پس از گذشت ۵ سال عادیسازی روابطشان را با تلآویو اعلام کردند و باز به همین بهانه انقلاب سودان را دزدیدند. این، اوج خیانت به ملتهای عرب، مردم سودان و میراث ملی این کشور است. قطعا انقلاب باز میگردد.
دیشب دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، رسما توافق عادیسازی روابط رژیم صهیونیستی و سودان را اعلام کرد. پیش از این هم امارات و بحرین با خیانت به آرمان فلسطین، روابط خود با رژیم صهیونیستی را علنیسازی کرده بودند.
انتهای پیام/