جهاد دانشگاهی و کمیته امداد خراسان جنوبی در زمینه‌ اشتغال خواستار همکاری و تعامل بیشتر شده اند.

 به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، صادقی، رئیس جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی در جلسه بررسی تفاهم نامه فی ما بین جهاد دانشگاهی و کمیته امداد در زمینه توانمندسازی خانوار‌های تحت حمایت با مدیرکل کمیته امداد استان، این دو نهاد را مولود انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت: داشتن روحیه جهادی و اخلاص در کار از ویژگی‌ های مهم جهاد دانشگاهی و کمیته امداد است.

او به وجود ظرفیت بالای این نهاد در زمینه‌ های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی اشاره کرد و افزود: وجود این پتانسیل در جهاد دانشگاهی فرصت خوبی را جهت ارائه خدمات متنوع  آموزشی و  فرهنگی ایجاد کرده است.

صادقی با اشاره به گستردگی مراکز آموزشی در حوزه‌ های مختلف و اهمیت این مراکز در حوزه اشتغال عنوان کرد: جهاد دانشگاهی با اجرای طرح‌ های توانمند سازی زنان سرپرست خانوار، الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی و همچنین طرح توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی توانسته گام‌های اساسی و مهمی را بردارد.


بیشتر بخوانید


رئیس جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی با بیان اینکه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی برای اولین بار در سال ۹۶ در ۹ استان کشور به صورت پایلوت به اجرا درآمد و در ادامه در ۳۱ استان کشور اجرایی خواهد شد، بیان کرد: هدف از اجرای این طرح در استان به موازات سایر استان ها، آموزش، توانمندسازی و فراهم کردن بستر اتصال به بازار تعداد ۴۰۰ نفر از متقاضیان مشاغل مزیت دار استان به صورت رایگان است.

او در ادامه انعقاد تفاهم نامه بین جهادد انشگاهی و کمیته امداد را آغاز خوبی برای گسترش همکاری‌های دو جانبه خواند و گفت: جهاد دانشگاهی با دارا بودن حوزه‌ها و مراکز آموزشی، پژوهشی و فرهنگی، تجاری سازی، اشتغال، مرکز آزمون‌ های استخدامی و مرکز مشاوره روان شناسی آماده ارائه خدمات به خانواده امداد است.

سلم آبادی، مدیرکل کمیته امداد خراسان جنوبی نیز با اشاره به توانمندی‌ های جهاد دانشگاهی در زمینه‌های مختلف، این نهاد را یکی از برند‌ های تاثیرگذار و مفید در ایجاد و پایداری اشتغال دانست و خواستار همکاری و تعامل بیشتر این دو مجموعه شد.

او ادامه داد: جهاد دانشگاهی توانسته است الگو‌ های بسیار خوبی در مشاغل خانگی و اشتغال زایی ارائه دهد.

سلم آبادی در ادامه یکی از حوزه‌ های همکاری این دو مجموعه را آموزش پرسنل و مددجویان ذکر کرد و گفت: ارائه خدمات تحصیلات تکمیلی به پرسنل از جمله خدمات مورد نظر کمیته امداد استان از سوی جهاد دانشگاهی است که امیدواریم با توجه به متقاضیان این امر در کمیته امداد بتوانیم از ظرفیت‌های جهاددانشگاهی در این حوزه بهره‌مند شویم.

سلم آبادی با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی و مجازی جهاد دانشگاهی اظهار کرد: برگزاری دوره‌های مجازی توسط جهاد دانشگاهی نقطه قوتی مهم در پایداری طرح‌های اشتغال است.

انتهای پیام/ ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.