به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، باقر باقری مدیر جهاد کشاورزی بن از آغاز برداشت زعفران از مزارع این شهرستان خبر داد و گفت: امسال ۴۰ هکتار از زمینهای کشاورزی شهرستان به کشت زعفران اختصاص یافت.
او افزود: زعفران کشت شده در زمینهای کشاورزی به صورت کشت پیازچهای است و کشت آن از طریق بذر هنوز بومی سازی نشده است.
بیشتر بخوانید
باقری، میانگین برداشت زعفران در هر هکتار زمین کشاورزی بن را چهار تا پنج کیلوگرم اعلام و تصریح کرد: پیش بینی میشود امسال ۱۸۰ کیلوگرم محصول زعفران از زمینهای کشاورزی این شهرستان برداشت شود.
او ادامه داد: در برخی زمینهای کشاورزی با آب، خاک، مدیریت مزرعه و روش آبیاری بهتر میتوان محصول بیشتری از هر هکتار برداشت کرد.
باقری گفت: متاسفانه زعفران تولیدی در این شهرستان به صورت خام فروخته و از سوی دلالانی در استانهای دیگر بسته بندی و عرضه میشود که راهاندازی صنایع بستهبندی، تبدیلی و تکمیلی آن ضروری است.
او افزود: با توجه به شرایط اقلیمی در چهارمحال و بختیاری، کشاورزان به سمت و سوی کشت محصولات با نیاز آبی کمتر مانند زعفران هستند.
انتهای پیام/ف