در حال حاضر خراسان رضوی به عنوان الگوی مثلث توسعه اقتصادی معرفی شده است و در صورت عملکرد مناسب، تمامی استان‌ها خواهان پیوستن به این طرح خواهند بود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،  شکوه میرشاهی معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری مشهد ضمن تشکر از فعالیت معین‌های مشهد در ابتدای نشست معین‌های اقتصادی فرهنگی مشهد گفت: تمامی معین‌ها به صورت دوره‌ای ارزیابی می‌شوند که در ارزیابی کنونی تعدادی از معین‌ها به هر دلیلی موفق به ثبت فعالیت‌های خود در سامانه نشده اند و به آن‌ها اعلام شود تا در این خصوص اقدام کنند.

او با اشاره به موانع و مشکلات پیش روی معین ها، افزود: این جلسه و جلسات آینده برای گفتگو و شناسایی موانع و مشکلات برگزار می‌شود تا با شناسایی و رفع آن ها، بتوانیم منشاء اثر در اقتصاد، اشتغال شهر و استان باشیم.

علی اکبر لبافی دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی در خصوص جدا شدن رزم حسینی استاندار سابق خراسان رضوی از استان گفت: جدایی ایشان از استان، خللی در راه و هدف ما ایجاد نخواهد کرد و اتفاقا باعث دلگرمی بیشتر ما شد، رزم حسینی این طرح را به عنوان برنامه دوم خود به مجلس ارائه و جداگانه در مجمع نمایندگان استان‌ها و کمیسیون‌های مختلف معرفی کرده است که مورد اقبال همه نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار گرفت و رای قاطع نمایندگان به برنامه‌های ایشان باعث می‌شود این طرح ملی شده و در استان‌های دیگر، مشروط به خواست استاندار آن استان و دیگر حاکمیت استان‌ها اجرایی شود.

بیشتر بخوانید

او افزود: در حال حاضر دو وزارت کشور و صمت به این طرح ورود کرده و علاوه بر آن، چند تن از استانداران استان‌های مختلف ضمن پیگیری، درخواست معرفی و اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی در استان خود داشته اند.

دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی ادامه داد: هم اکنون، خراسان رضوی به عنوان الگوی مثلث توسعه اقتصادی معرفی شده است و در صورت عملکرد مناسب، تمامی استان‌ها خواهان پیوستن به این طرح خواهند بود.

لبافی با اشاره به ارائه آمار فعالیت معین‌های مشهد، بیان کرد: تا کنون ۴۹۵ فعالیت اقتصادی با پیش بینی ۲۰ هزار و ۱۵۳ نفر اشتغال در سامانه ثبت شده که از این تعداد۲۳۶ فعالیت با سرمایه‌ای بالغ بر ۱ میلیارد و ۵۰۰ تومان و ۱۱ هزار و ۲۹۱ نفر اشتغال به تایید گروه کارشناسی نهاد رسیده است.

او تصریح کرد: با توجه به تمرکز ۵۰ درصد از جمعیت و ۶۵ درصد از اقتصاد استان در مشهد، معین‌های این شهر نمره قبولی دریافت نکرده اند، این به آن معنی که فعالیتی انجام نگرفته نیست، بلکه توقع ما از کلان شهر مشهد به عنوان الگو باید بیش از این باشد.

دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی در خصوص دسته بندی معین‌ها تاکید کرد: بعضی از معین‌ها وظایف ذاتی خود را در قالب معین ارائه می‌کنند، بعضی‌ها به دنبال توسعه واحد و سازمان خود هستند و تعداد زیادی هم برنامه خود را بر پایه مشارکت مردمی بنا کرده اند که هدف اصلی این طرح همین است و اگر بر پایه مشارکت، اشتغال باشد پایدار می‌ماند.

لبافی اظهار کرد: باید از موازی کاری با نهاد‌های حمایتی مانند کمیته امداد امام خمینی، بنیاد برکت و بهزیستی پرهیز شود و تداخلی با ماموریت ذاتی آن نهاد ایجاد نشود.

رضا حسینی دبیر کمیته راهبری معین‌های اقتصادی خراسان رضوی با اشاره به معرفی فعالیت این کمیته گفت: این کمیته فعالیت خود را از شهریور ماه با هماهنگی و نظارت نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی و استانداری خراسان آغاز کرده و هدف آن رفع موانع و مشکلات معین هاست که در همین زمینه و بعد از بررسی و کار کارشناسی و شناخت بعضی از مشکلات کار گروه‌های مالی، ارزیابی، کارآفرینی، اشتغال و تسهیل گری، فرهنگی و اجتماعی و کار گروه روابط‌عمومی ایجاد کنیم تا در توانمندسازی و تسهیل امور معین‌ها تاثیر گذار باشیم.


انتهای پیام//ز. ق
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.