کره گیاهی یکی از محصولاتی است که طی سال‌های اخیر محبوبیت بسیاری پیدا کرده است. اما پیشرفت تحقیقات علمی نشان داد که این ماده غذایی آنطور که به نظر می‌رسد مفید نیست.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کره‌های گیاهی در حجم وسیعی از روغن‌های نیمه هیدروژنه به دست می‌آیند چراکه هیدروژناسیون باعث می‌شود تا روغن به شکل جامد در بیاید.

بیشتر انواع کره‌های گیاهی سرشار از روغن‌های ترانس بوده و می‌توانند باعث مشکلات سلامتی متعددی از جمله مشکلات قلبی شوند.


بیشتربخوانید


به علاوه کره‌های گیاهی شامل میزان زیادی از امگا-۶ می‌باشد. مصرف زیاد امگا-۶ می‌تواند باعث بروز التهاب مزمن و چاقی شود.

به طور کلی می‌توان گفت که بهتر است از مصرف کره‌های گیاهی خودداری کرده و روغن‌های سالم مانند روغن زیتون یا روغن نارگیل را جایگزین آن کنید.

منبع: طلا

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.