به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، سید حمدالله خواهش نیک معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: این کلاسها به صورت حضوری، نیمه حضوری و یا غیرحضوری در استان برگزار میشوند.
خواهش نیک افزود: برگزاری غیرحضوری کلاسهای سوادآموزان در استان در قالب فضای مجازی، کلیپهای تدریس در سایت نهضت سوادآموزی کشور و برنامه لوح و قلم از طریق صداوسیمای مرکز استان است.
او بیان کرد: کلاسهای حضوری دوره سوادآموزی در این استان به صورت ۲ جلسه نیم ساعته در هفته و دوره انتقال نیز سه جلسه نیم ساعته در هفته است.
خواهش نیک گفت: امسال چهار هزار و ۵۰۰ بی سواد و کم سواد گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال در کهگیلویه و بویراحمد در دورههای سوادآموزی، انتقال و تحکیم سواد زیر پوشش فعالیتهای سوادآموزی قرار میگیرند.
او افزود: ۲ هزار و ۲۰۰ نفر از این تعداد در طرح خواندن با خانواده، ۶۵۰ نفر در طرح حلقههای کتابخوانی، ۱۲۰ نفر در طرح آموزش کامپیوتر و ۸۰۰ نفر نیز در طرح مهارت آموزی در ۱۶ مرکز یادگیری محلی کهگیلویه و بویراحمد شرکت میکنند.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان بیان کرد: علاوه بر این نیز امسال ۲ هزار و ۶۶۴ سوادآموز استان زیر پوشش طرح نماز کلید بهشت قرار خواهند گرفت.
خواهش نیک گفت: امسال فعالیتهای سوادآموزی در استان در قالب برون سپاری و از طریق ۱۲ مؤسسه و تشکل مردم نهاد انجام میشود.
او افزود: سرانه باسواد شدن هر نفر در کهگیلویه و بویراحمد در دوره پنج ماهه هشت میلیون و ۴۰۰ هزار ریال است.
خواهش نیک بیان کرد: معلمان کهگیلویه و بویراحمد به ویژه در مناطق روستایی و عشایری این استان میتوانند در فعالیتهای سوادآموزی مشارکت کنند.
او افزود: نام نویسی از سوادآموزان دورههای انتقال و تحکیم سواد در کهگیلویه و بویراحمد تا ۱۵ آذرماه ۱۳۹۹ و سوادآموزان دوره سوادآموزی نیز تا پایان دی ماه امسال ادامه دارد.
بر اساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵ نرخ باسوادی گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال در کهگیلویه و بویراحمد ۹۲.۷ درصد است.
انتهای پیام/س