به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، بلومبرگ در گزارشی نوشت در حالی که ترامپ سعی کرد با حملات خود، اقتصاد ایران را نابود کند، کالاهای «ساخت ایران» روزنهای از امید هستند که در میانه مشکلات مالی ناشی از طرد شدن از بازار نفت و تجارت جهانی همزمان با شیوع کرونا بروز پیدا کرده و در حال رشد هستند.
بلومبرگ در گزارش خود به رونق مشاغل و کسب و کارهای کوچک تولیدی در بحبوحه تحریمهای سخت آمریکا و پاندمی کرونا پرداخته و مینویسد؛ محصولات ساخت ایران به عنوان بارقه امیدی در میان تحریمهای نفتی و در حالی که بازارهای مالی جهانی در اثر کرونا تضعیف میشوند، ظهور کرد.
در کشوری که مردم با چرخه محدودیتهای تحریمی غرب زندگی میکنند، برندهای داخلی جای خالی کالاهای مصرفی را پر کردهاند. ایران سالهاست که به مقاومت خود افتخار میکند، این مفهوم چیزی است که آیت الله خامنهای، رهبر ایران نیز آن را در دکترینی به عنوان اقتصاد مقاومتی بسط داده است.
یکی از اولین مواردی که پس از اعمال مجدد تحریمها در سال ۲۰۱۸ از خیابانهای تهران ناپدید شد، فروشگاههای لباس بود مراکز خرید معروفی که سالها میزبان نمایندگیهای منگو، زارا، آدیداس بودند. ترکیبی از سقوط ناگهانی ارزش ریال که ضربه بزرگی به قدرت خرید مصرف کننده داخلی وارد کرد و ممنوعیت واردات صدها کالای غیرضروری توسط دولت، منجر به رشد تولیدات کوچکی شد که به گفته مصرف کنندگان، تفاوت کیفی چندانی با مشابه خارجی اش ندارند.
انتهای پیام/
حقیقت تلخ است
کشور گل بلبل همینه دیگه
هنوز اعتقاد داری اقتصادمون خوبه! خیلی ...
مگه میشه هرروز قیمت مواد اولیه بالا بره؟
با وجود تورم روزانه مگه اصلا میشه کسب و کار کرد؟
من تولیدککنده هستم و در شهرک صنعتی چهاردانگه فعالیت میکنم تنها صنفی که از کارش راضیه واسطه ها و دلالها (اونم نه همیشه)هستش بقیه همه ناراضی هستن