به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای این که خورش شما خوشمزهتر شود باید نکاتی را رعایت کنید که در ادامه به آنها اشاره میکنیم:
۱- معمولا در خورشها ترشی اضافه میشود و بعضی آبغوره و بعضی آبلیمواضافه میکنند. اگر این ترشی در خورش بجوشد رنگ آن را تغییر میدهد، بنابراین بهترین زمان اضافه کردن آبلیمو وقتی است که تازه زیر خورش را خاموش کردهاید.
۲- رب گوجه فرنگی را در روغن سرخ کنید و زمانی که خورش جا افتاد به آن اضافه کنید. این کارخورش را خوش رنگ میکند.
۳- اگرخورش شور شد، یک سیب زمینی به آن اضافه کنید تا شوری آن را بگیرد.
بیشتر بخوانید:
۴- اگر خورش شما چرب بود، چند قطعه یخ را داخل پاکت فریزری بریزید، در آنرا محکم ببندید ودر غذا بیندازید تا چربیها دور آن جمع شود.
۵- برای تهیه خورش قیمه لپه را ابتدا خیس کنید سپس همراه گوشت تفت دهید.
۶ - برای خوشمزهتر شدن خورش فسنجان از آب سرد استفاده و آنرا کم کم به گردو اضافه کنید تا گردوها روغن بیشتری پس بدهند.
۷- - خورش قورمه سبزی به زمان بیشتر و دمای کم نیاز دارد تا کاملا جا بیفتد. برای بهتر شدن مزه آن از آب قلم گوساله استفاده کنید.
۸- نحوه سرخ کردن بادمجان رژیمی برای قیمه بادمجان
ابتدا آب را در قابلمهای جوش بیاورید وکمی روغن و نمک بریزید. سپس بادمجانها را داخل آب جوش بریزید و بعد از پنج دقیقه آبکش کنید. بعد از آن بادمجانها را سرخ کنید. روش دیگری هم برای سرخکردن بادمجان وجود دارد، این که بادمجانها را باکمی آرد آغشته و بعد در ماهی تابه سرخکنید.
منبع: خراسان
انتهای پیام/