رئیس کارگروه تخصصی چغندرقند خوزستان از آغاز کشت پاییزه محصول راهبردی چغندرقند در اراضی کشاورزی مناطق مختلف استان خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، عبدالرحیم رحیمی نیا رئیس کارگروه تخصصی چغندرقند خوزستان با اشاره به آغاز کشت چغندر قند در اراضی استان گفت: کشت مصوب این محصول طی پارسال ۱۳ هزار هکتار بود و امسال این سطح به ۱۵ هزار هکتار افزایش یافته است.

او با اشاره به استقبال کشاورزان چغندرکار، اقتصادی‌تر بودن این محصول در مقایسه با گندم و کلزا و قراردادی بودن کشت آن با کارخانه‌های قند کشور افزود: سطح کشت قراردادی این محصول در خوزستان در سال زراعی جاری به ۱۸ هزار هکتار یعنی ۳ هزار هکتار بیش از کشت مصوب افزایش یافته و امیدواریم به این سطح زیرکشت در استان نیز برسیم.

رحیمی نیا پیش بینی کرد در سال زراعی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ حدود ۱.۱ تا ۱.۲ میلیون تن چغندرقند در خوزستان برداشت شود که طبق برنامه هر سال، به کارخانه‌های قند کرمانشاه، اسلام آباد، همدان، اصفهان، قزوین، مرودشت شیراز، شهرکرد و قند شوش ارسال می‌شود.

قیمت بذر چغندر قند ۴ برابر افزایش یافته است

رئیس کارگروه تخصصی چغندرقند خوزستان با اشاره به افزایش ۴ برابری قیمت بذر چغندرقند و ۷ برابری قیمت کود فسفات و پتاسه در مقایسه پارسال، اظهار داشت: افزایش قیمت کود ممکن است به کاهش سطح تولید این محصول در استان منجر شود، به همین دلیل خواستار تامین کود مورد نیاز کشاورزان با قیمت مناسب هستیم.

به گفته رحیمی نیا، افزایش بی رویه و غیرمنطقی نهاده‌های کشاورزی، به چالشی مهم برای توسعه و افزایش محصولات کشاورزی در خوزستان تبدیل شده است.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.