به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اولین رویداد از سلسله رویدادهای مرکز نوآوری تحول دیجیتال فولاد صبح امروز ( چهارشنبه، ۲۳مهر) با حضور خداداد غریب پور رئیس سازمان ایمیدرو و معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، حمیدرضا عظیمیان مدیر عامل فولاد مبارکه اصفهان، محمود نیلی احمد آبادی رئیس دانشگاه تهران، علی وحدت مدیر عامل صندوق نوآوری و شکوفایی، عباس زارعی هنزکی رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و جمعی دیگر از مسئولان در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد.
زارعی هنزکی در این مراسم درباره مرکز نوآوری تحول دیجیتال فولاد اظهار کرد: تحول دیجیتال از سال ۲۰۱۲ دنیا را فراگرفته و همه افراد از آن استفاده میکنند.
او افزود: تحول دیجیتال از اروپا شروع شده و از آنجایی که هدف ما رشد صنایع است باید از این تحولات استفاده کنیم و به عنوان یک برنامه راهبردی به آن ها نگاه کنیم. در راستای این تحول تمام زنجیره ها را بکار گرفته ایم و فولاد مبارکه به عنوان پیشروترین صنایع کشور با توجه به نگاه توسعه ای در این زمینه تلاش زیادی خواهد کرد.
زارعی هنزکی ادامه داد: مرکز تحول دیجیتال پارک علم و فناوری دانشگاه تهران دارای مساحت ۱۴۰۰ متری و زیر بنای ۱۷۰۰ متری در کنار یک دیتای بزرگ ساخته شده و اتفاقات صنایع دیجیتال را کامل خواهد کرد.
او اضافه کرد: دانشگاه با نگاه توسعهای برای حل مشکلات صنایع در حوزه تحول دیجیتال کمک زیادی خواهد کرد و برای پیشبرد بهتر و مطلوب تر آن اهداف را مد نظر قرار خواهیم داد.
زارعی هنزکی یادآوری کرد: برنامه امروز می تواند برای آینده صنایع دیجیتال یک راهبرد اساسی باشد.
صنایع فولاد را در جهتی درست هدایت میکنیم
در ادامه حمیدرضا عظیمیان، مدیر عامل فولاد مبارکه اصفهان اظهار کرد: قصد داریم نوآورترین شرکت در صنایع فولاد و مابقی صنایع کشور باشیم.
او افزود: از همه افراد در شرکت های استارتاپی، بخش های علمی و فناوری کشور میخواهیم در این راه سخت حامی ما باشند. تامین مالی صنایع فولاد به اندازه ای است که بتواند تمام این حمایت ها را پشتیبانی کند.
عظیمیان تصریح کرد: امیدواریم که در ابتدای سال ۱۴۰۰ بتوانیم از ۴۰۰ بخش فناوری با نیمی از آنها قرار داد ببندیم تا به اینصورت صنایع فولاد را در جهتی درست هدایت کنیم.
بهره گیری از شرکتهای نوپا یکی از اولویتهای فولاد مبارکه
در ادامه رسول سرائیان، مدیر عامل شرکت ایریسا اظهار کرد: با توجه به چالشهای پیش رو در صنعت فولاد، تحولات بین المللی و مسیری که شرکتهای بزرگ در دنیا طی کرده اند ما را وادار به شروع کاری به نام تحول دیجیتال کرد و به دنبال آن فولاد مبارکه اصفهان به صنعت هوشمند در سال ۱۴۰۴ تبدیل شد.
او افزود: شعار مدنظر صنعت فولاد «فولاد فردا هوشمند از سنگ تا رنگ» از سال ۱۳۹۹ تا سال ۱۳۰۴ بوده که مدنظر ما قرار گرفته است و در نهایت فولاد به کارخانهای هوشمند در کلاس جهانی جهانی تبدیل شده است.
سرائیان تصریح کرد: نوآوری، نقش آفرینی و بهره گیری از شرکتهای نوپا یکی از اولویتهای فولاد مبارکه و به عنوان یکی از پشتوانههای اساسی شان در این مسیر پر تلاطم و سخت است.
مدیر عامل شرکت ایریسا ادامه داد: تحول دیجیتال به تنهایی رخ نمیدهد و نیاز به همراهی همه بخشهای کشور دارد، مهمترین کار در صنعت revers pitch این است که چالشها را به زبان کسب و کار مطرح کنیم.
او گفت: هفت چالش صنعت فولاد به زبان استارتاپی بیان شده است که از آن موارد میتوان به تحلیل بهره وری خطوط تولیدی فولاد مبارکه با استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی، اندازه گیری ضخامت نسوز پاتیل در حالت گرم، نمونه طراحی ساخت دوقلوی دیجیتال در فولاد مبارکه، لجستیک هوشمند، کاربردهای هوش مصنوعی و یادگیری ماشین در حوزه siem برای شناسایی تهدیدات و حملات، ایجاد پلتفرم امن و شفاف به منظور ارتقای امنیت و شفافیت در فرایند خرید فولاد مبارکه اشاره کرد.
سرائیان مطرح کرد: امروز چالشهای خود را در صنایع فولاد ارائه میکنیم و در تاریخ ۱۶ آبان به دریافت پیش پروپزالها اقدام خواهیم کرد. بعد از آن ارزیابی طرح ها، بازدید حضوری از فولاد مبارکه، ارسال پروپزالهای نهایی و ... انجام خواهد شد.
مدیر عامل شرکت ایریسا ادامه داد: انتقال فناوری، پیش خرید محصول، حمایت مالی در تولید و توسعه محصول و سرمایه گذاری از اهداف صنایع فولاد در این طرح است. هدف ما از بارگذاری یک فرم نظر سنجی در سامانه صنایع فولاد این بود که افراد مشکلات خود را در میان گذاشته تا بتوانیم آنها را حل کنیم.
او در پایان گفت: پیشرفت در صنایع فولاد بستگی به فعالان این حوزه و افراد عادی دارد که با ارائه نظرات خود میتوانند مشکلات را حل کرده و چالشها را دقیقتر و جزئیتر به تصویر بکشند.
انتهای پیام/