در این مطلب قصد داریم روش تهیه ساندویچ تن ماهی با سس سزار را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، همانطور که می‌دانید سس سزار یک سس معروف و محبوب ایتالیایی است که برای تهیه سالاد سزار از آن استفاده می‌شود. اما ما می‌خواهیم برای تهیه یک ساندویچ حاضری و خوشمزه از سس سزار استفاده کنیم. ساندویچ تن ماهی در کم‌تر یک ربع آماده است؛ یعنی تا تن ماهی داخل آب جوش جوشیده می‌شود، مواد و چاشنی‌های این ساندویچ هم آماده است و تقریبا می‌توانید ساندویچ را سرو کنید؛ بنابراین یک گزینه خوب به عنوان یک ناهار یا شام حاضری به خصوص برای افراد شاغل که در بعضی روز‌های هفته نمی‌توانند وقت زیادی برای آشپزی بگذارند، است. با طرز تهیه ساندویچ تن ماهی با سس سزار همراه ما باشید.

مواد لازم برای ساندویچ تن ماهی با سس سزار

کاهو فرانسوی خرد شده پنج فنجان
پنیر پارمزان کاله رنده شده نصف فنجان
سس سالاد سزار نصف فنجان
تن ماهی ۱۷۰ گرم
نان پیتا چهار عدد
فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی با سس سزار

برای درست کردن این ساندویچ حاضری و در عین حال خوشمزه، کاهو فرانسوی را خوب بشویید و داخل آبکش بریزید تا کاملا خشک شود. حالا یک تخته آشپزی بردارید و با یک چاقوی تیز کاهو را به صورت رشته‌های باریک برش دهید.

یک کاسه نسبتا بزرگ بردارید. کاهوی خرد شده را داخل کاسه بریزید. پنیر پامزان را با سس سزار به آن اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید؛ طوری که رشته‌های کاهو به طور مساوی به سس آغشته شوند. فلفل سیاه را اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید.

تن ماهی را داخل یک سبد یا آبکش بریزید تا روغن آن خارج شود. سپس داخل یک کاسه برگردانید و به کمک چنگال آن را ریش ریش کنید.

سپس تن ماهی را به مخلوط کاهو و سس اضافه کنید و کمی مواد را با هم ترکیب کنید.

یک عدد نان پیتا را روی سطح تمیز میز کارتان قرار دهید. یک‌چهارم از مواد ساندویچ را به صورت افقی روی نان پیتا بریزید و نان را از پایین به بالا بپیچید. همین کار را با سه نان پیتای باقیمانده تکرار کنید و ساندویچ‌ها را سرو کنید. نوش جان!


بیشتر بخوانید:


چند نکته

ما از سس سزار آماده و کارخانه‌ای برای تهیه این ساندویچ استفاده کردیم. شما می‌توانید سس سزار را با این دستور خودتان در خانه تهیه کنید.

چون تن ماهی خودش نمک دارد، در مواد لازم نمک ذکر نشده است. اما خودتان بسته به ذائقه‌تان مواد داخل ساندویچ را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.

می‌توایند به جای نان پیتا از نان تافتون هم استفاده کنید.

 

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار