یک مقام مسئول در سازمان دامپزشکی گفت: با توجه به آنکه تضمینی بر بهداشتی بودن جگر فله مرغ نیست، افراد از خرید آن اجتناب کنند.

سامد برومند فر مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با تاکید بر مصرف مرغ و سایر آلایش‌های خوراکی شناسنامه دار اظهار کرد: اگر مرغ، جگر و سایر آلایش‌های مرغ در کشتارگاه‌های صنعتی تحت نظارت سازمان دامپزشکی تولید و بسته بندی شده باشند، در خصوص مصرف این اقلام جای هیچ گونه نگرانی نیست.


بیشتر بخوانید


او افزود: اگر آلایش‌های مرغ دارای برچسب سازمان دامپزشکی باشند و همواره افراد از مراکز معتبر این محصولات را خریداری کنند، مصرف جگر مرغ هیچ گونه ایرادی ندارد.

مصرف جگر شناسنامه دار منعی ندارد

برومند فر با تاکید بر مصرف محصولات شناسنامه دار پروتئینی بیان کرد: اگر مرغ و سایر آلایش‌های خوراکی شناسنامه دار باشند، به طوری که تاریخ تولید، انقضا و رتبه بندی مشخص باشد و شرایط نگه داری هم رعایت شده باشد، مصرف آن منعی ندارد.

مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی در پایان با تاکید بر اجتناب از خرید محصولات فله تصریح کرد: با توجه به آنکه تضمینی مبنی بر بهداشتی بودن و سلامت محصولات فله و فاقد شناسنامه وجود ندارد، به افراد توصیه می‌شود که از خرید این گونه محصولات اجتناب کنند، همچنین محصولات به طور کامل پخت شود تا از لحاظ میکروبی خطری وجود نداشته باشد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۸ ۲۴ مهر ۱۳۹۹
با این وضع توانایی خرید چی داریم بگو
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۰ ۲۲ مهر ۱۳۹۹
دیگر پول همین جگر مرغ رانداریم نگران نباشید باید خاک بخوریم
آخرین اخبار