رئیس گروه محیط زیست و سلامت و مشاور رئیس سازمان جهاد کشاورزی  البرز گفت: سازمان جهاد کشاورزی البرز اقدام به تشکیل کمیته استانی توسعه محصول ارگانیک و گواهی شده کرده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، فاطمه بشیری، رئیس گروه محیط زیست و سلامت و مشاور رئیس سازمان جهاد کشاورزی  البرز گفت: به منظور حمایت از توسعه کشاورزی ارگانیک و ساماندهی تولید و عرضه محصولات کشاورزی ارگانیک و گواهی شده با هدف حفظ حاصلخیزی خاک و کیفیت آب و تنوع زیستی به عنوان منابع پایه و درنتیجه ایمنی مواد غذایی زراعی، باغی، دامی، و آبزیان و تأمین سلامت و کاهش بیماری‌های ناشی از آلاینده‌ها و همچنین تقویت اقتصاد جوامع محلی و تحقق استاندارد‌های ملی و بین المللی، سازمان جهاد کشاورزی البرز اقدام به تشکیل کمیته استانی توسعه محصول ارگانیک و گواهی شده کرده است.

رئیس گروه محیط زیست و سلامت و مشاور رئیس سازمان جهاد کشاورزی  البرز افزود: به همین منظور ۲۱ مورد درخواست صدور پروانه نشان حد مجاز آلاینده‌ها در سطح ۴۱ هکتار ثبت شده و ارتقاء کیفیت تولید محصولات پیاز، خیار بادمجان، فلفل دلمه‌ای، ذرت شیرین، به لیمو، سیر خشک، توت فرنگی و گوجه فرنگی گلخانه‌ای و فضای باز، گیلاس و سیب با پیش بینی تولید ۳۸۰۰ تن در دستور کار قرار گرفته است.

بشیری گفت: سیاست‌های تشویقی جهت افزایش تمایل بهره برداران به تولید محصول گواهی شده از جمله؛ تخفیف ۹۰ درصدی در هزینه تعرفه صدور نشان حد مجاز آلاینده ها، تخفیف ۲۰ درصدی در حق بیمه سهم بیمه گذاربرای تولیدکنندگان محصولات گواهی شده، درج حداقل ۲۵ درصد یارانه کاهش سود بانکی در موافقت نامه‌های مربوط در بخش‌های تولید و توسعه و فرهنگ سازی محصولات گواهی شده و استفاده از تسیهلات یارانه دار از محل کمک‌های فنی و اعتباری در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام  / ر .ن

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.