استاندار سیستان و بلوچستان گفت: بسیاری از فرهنگ‌های خوب مثل فرهنگ کار در حال تغییر و فراموشی هستند که باید با امر به معروف فرهنگ‌های درست در جامعه نهادینه شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان  در نشست با دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان با بیان اینکه بسیاری از فرهنگ‌های خوب مثل فرهنگ کار در حال تغییر و فراموشی هستند؛ اظهارداشت: باید به موضوع امر به معروف توجه بیشتری شود چرا که در غیر اینصورت ارزش‌های والای انسانی از بین می‌رود.

او نقش رسانه‌ها در انعکاس واقعیت‌ها، تغییر رفتار‌ها و فرهنگ‌های غلط و شفاف‌سازی در کنار مطالبه گری و انعکاس مشکلات و خدمات را مصداق امر به معروف دانست.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: رسانه‌ها در کنار مطالبه گری باید رویداد‌ها و خدمات را نیز انعکاس دهند بطور مثال در موضوع صف‌های گاز، فقط صف‌ها به تصویر کشیده شده است، اما رسانه‌ها به چرایی این موضوع نپرداختند.

او تصریح کرد: با معین‌سازی سه استان برای اجرای خطوط انشعاب گاز، میزان انشعاب‌گذاری در شهر زاهدان از ۲درصد به ۴۰درصد افزایش یافته و شهروندان از نعمت گاز شهری برخوردار شده‌اند و سهمیه گاز مایع سیستان و بلوچستان نیز نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد افزایش یافته این در حالیست که با وجود این اتفاقات خوب مشکل کمبود سیلندر گاز نسبت به سال‌های گذشته بیشتر شده، زیرا بخش قابل توجهی از سیلندر‌های گاز به جای سوخت به صورت غیراستاندارد و پر خطر در خودرو‌ها استفاده می‌شود.

موهبتی تاکید کرد: یکی از مشکلات در سیستان و بلوچستان کم‌رنگ‌شدن‌فرهنگ کار و تلاش است به طوریکه باغداران محصول خرما را در استان بدون چیدن و بسته بندی بر روی درخت به دلالان می‌فروشند و در جای دیگر کمیته امداد امام (ره) و بنیاد مسکن برای احداث ۱۲هزار خانه محرومین در برخی مناطق استان به رغم وجود نیروی کار، با کمبود کارگر مواجه هستند و این‌ها مواردی است که نیازمند امر به معروف بوده و باید بر روی آن‌ها کار شود تا ارزش‌های والای انسانی ارتقا یابد.

وی با اشاره به موضوع کرونا بیان کرد: نباید اجازه دهیم که مردم نسبت به رعایت شیوه نامه های  بهداشتی بی‌تفاوت شوند و تلاش‌ها برای فرهنگ سازی در بین مردم برای ایجاد حساسیت و رعایت نکادت بهداشتی افزایش یابد.

موهبتی ادامه داد: در بحث فرهنگ‌سازی برای نظافت معابر و فضای عمومی به گونه‌ای فرهنگ سازی شده که بین روستا‌ها و شهرداری‌ها در زمینه نظافت و بازسازی و بازگشایی معابر رقابت بوجود آمده است.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان نیز در این دیدار اظهارداشت: به دلیل شرایط بحران اقتصادی، ۹۸درصد از کار‌های عمرانی در سایر استان‌ها تعطیل شده، اما در این استان پروژه‌های زیربنایی بزرگی همچون گازرسانی، راه آهن، بندر، کشت و صنعت و حذف مدارس کپری در حال انجام است.

محسن اکبری تصریح کرد: این اقدامات دولت در سیستان و بلوچستان در شرایط کم پولی و بحران اقتصادی مانند عملکرد رزمندگان در زمان جنگ است.

او ادامه داد: فضای مطالبه‌گری در بین مردم شکل گرفته و ستاد امر به معروف و نهی از منکر برای ساماندهی این مطالبه‌گری و جلوگیری از ورود بیگانگان و سودجویان به موضوعات استان ورود پیدا کرده و مطالبه گری در چارچوب قانون گرایی را دنبال می‌کند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان افزود: این ستاد اولین دوره آموزش امر به معروف و نهی از منکر را برای رسانه‌ها برگزار کرده تا شیوه صحیح مطالبه گری را آموزش دهد.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.