مرتضی فخرینژاد سردبیر گروه عکس باشگاه خبرنگاران جوان در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی، درباره آشنایی دانشجویان با حرفه عکاسی اظهار کرد: شاید بتوان عکاسی را در سه حیطه علمی، صنعتی و هنری بررسی کرد. در واقع عکاسی کشف یا اختراع یک شخص نیست. تاریخچه عکاسی در جهان نشان دهنده این است که عکاسی با توجه به تلاشهای نو آورانه افراد مستعد در طول زمان تکمیل شده است.
او بیان کرد: عکاسی هنری است که با توجه به ذوق عکاس شکوفا میشود. هر چند وجود قریحه ذاتی در هنر میتواند منجر به خلق آثاری بدیع شود، ولی بدون شک عکاسی علمی است آمیخته به هنر و میتوان با آموزش صحیح تصاویری فوق العاده ثبت کرد.
فخرینژاد درباره آموزش عکاسی گفت: چنانچه اصول عکاسی به صورت آکادمیک تدریس شود میتواند با علاقه هنرجو ترکیب شود و جلوهای بدون نقص را نمایان کند.
سردبیر گروه عکس باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره انواع شیوه های عکاسی بیان کرد: عکاسی حوزه های مختلفی از جمله عکاسی پرتره، طبیعت, ورزشی, خبری, علمی, هنری دارد.
او درباره تفاوت عکاسی خبری با دیگر حوزه ها گفت: عکاس خبری باید توانایی تهیه عکسهایی منحصر به فرد را در اماکن عمومی داشته باشد. برای گرفتن یک تصویر خبری، هرگز نمیتوان سوژه عکاسی را از قبل آماده کرد. همچنین عکاس خبری باید دیدی متفاوت داشته باشد و جزئیترین اتفاقات را نیز از دست ندهد.یک عکاس موفق علاوه بر اینکه باید آموزش و تکنیکهای عکاسی را فرا بگیرد باید خلاقیت و ذوقی هنری هم داشته باشد.
او درباره عکاسی ۳۶۰ درجه که فرآیندی جدیدی از عکاسی است، اظهار کرد: این نوع عکاسی به عکاسی چرخشی هم معروف است. این نوع عکسها قابلیت چرخش۳۶۰ درجه حول محور خود را دارند و این امر باعث میشود یک سوژه از تمام ابعاد و زوایا قابل بررسی باشد.
انتهای پیام/