در این مطلب قصد داریم روش تهیه دیپ پنیر را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، می‌دانستید پنیر چدار حدود ۸۰۰ سال پیش و خیلی تصادفی کشف شد؟ در آن زمان یک دامدار انگلیسی در دهکده سامرست مقداری شیر را در غار Chedd Gorge جا گذاشت و وقتی که برگشت دید شیر‌ها تبدیل به یک پنیر خوشمزه زرد رنگ شده‌اند. در واقع دما و رطوبت ثابت این غارها، بهترین محیط برای رسیدن پنیر چدار بود. چدار، با طعم ترشی ملایم و نمکین و تیزی مخصوص به خود، محبوب‌ترین پنیر انگلستان و دومین پنیر محبوب در آمریکاست. در این میان یک نوع سس پنیر چدار یا همان دیپ پنیر چدار برای سرو در کنار انواع غذا‌های گوشتی مثل استیک، فست فود، چیپس و سیب زمینی، ساندویچ همبرگر، چیز برگر، هات داگ و پاستا و سبزیجات گریل و کبابی در سرتاسر دنیا بسیار محبوب است. یک سس زرد رنگ با طعمی خاص و پنیری که بر پایه پنیر چدار و سس سفید درست می‌شود. طرز تهیه دیپ پنیر چدار یا دیپ چیز را در  ادامه بخوانید.


دیپ چیست؟

قبل از درست کردن دیپ که اتفاقا با انواع پنیر مثل پنیر فتا هم درست می‌شود بد نیست تفاوت دیپ با سس را بدانید. انواع دیپ در واقع یک نوع دیش ساید است که برای سرو در کنار انواع غذای اصلی، سبزیجات و فینگر فود و پیش غذا‌هایی مثل سمبوسه و کراکر استفاده می‌شود. دیپ یک مایع غلیظ است که معمولا یک تکه غذا را در آن غوطه‌ور و میل می‌کنند.

 

طرز تهیه دیپ پنیر چدار یا دیپ چیز برای سرو کنار انواع غذای گوشتی و گیاهی

پایه دیپ معمولا ماست، خامه ترش، شیر، پنیر نرم و سس مایونز است. انواع دیپ سبزیجات مثل آرتیشو یا کنگرفرنگی، دیپ اسفناج، حمص و … بسیار محبوب و پرطرفدارند. اتفاقا مشهورترین دیپ جهان ماست موسیر برای سرو در کنار چیپس است. به این ترتیب احتمالا قدیمی‌ترین دیپ ایرانی هم نان و ماست است.


مواد لازم برای ۸ نفر

شیر: ۱ و ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار

پنیر چدار رنده شده: ۱ و ¼ لیوان فرانسوی دسته‌دار

پنیر پارمسان رنده شده: ¼ لیوان فرانسوی دسته‌دار

کره: ۲ قاشق غذاخوری

آرد: ۲ قاشق غذاخوی

پودر پیاز: ¼ قاشق چایخوری

فلفل سفید: ۱/۸ قاشق چایخوری


بیشتر بخوانید:


طرز تهیه

برای درست کردن دیپ پنیر چدار یا دیپ چیز ابتدا در یک قابلمه مناسب کره را روی شعله متوسط گاز آب کنید. وقتی کره آب شد (مراقب باشید نسوزد) آرد را کم کم به کره اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.

 

در نهایت باید رنگ آرد و کره طلایی شده و طعم خامی آرد گرفته شود. سپس شیر را کم کم اضافه کنید و مرتب حین اضافه کردن شیر هم بزنید. فلفل سفید و پودر پیاز را هم اضافه کنید و هم بزنید. روی شعله ملایم گاز حدود ۳۰ دقیقه زمان می‌برد که سس به غلظت برسد. در این مدت باید مرتب مراقب سس باشید که ته نگیرد و آن را هم بزنید.

 

وقتی که سس به غلظت فرنی رسید آن را از روی شعله گاز بردارید و پنیر چدار رنده شده و پنیر پارمزان رنده شده را هم اضافه کنید. مرتب سس را با همزن دستی یا چنگال هم بزنید تا کاملا یکدست و صاف شود. سس پنیر یا دیپ پنیر چدار یا همان دیپ چیز شما آماده است. این سس را می‌توانید به مدت ۱ روز در یخچال نگهداری کنید.

 

همانطور که گفتیم سس پنیر چدار یا همان دیپ پنیر چدار برای سرو در کنار انواع غذا‌های گوشتی مثل استیک، انواع فست فود، چیپس و سیب زمینی، انواع ساندویچ همبرگر و چیز برگر، هات داگ و پاستا و سبزیجات گریل و کبابی در سرتاسر دنیا بسیار محبوب است.


منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.