در این مطلب طرز تهیه فینگر فود بادمجان را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فینگرفود یا همان غذا‌های انگشتی خوشمزه که در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها هم خیلی طرفدار دارد و سرو می‌شود، برای خودش دنیایی دارد. در این دنیای رنگارنگ و خوشمزه قرار است سراغ تهیه یک مدل فینگرفود با بادمجان برویم؛ می‌خواهیم بادمجان را کبابی کنیم و آن را با مخلوط خوشمزه‌ای از سبزیجات و پنیر مزه‌دار کنیم. در ادامه علاوه بر این که طرز تهیه فینگرفود بادمجان را در اختیارتان قرار دادیم، به نکات مهم کباب کردن بادمجان هم اشاره کردیم که به شما برای داشتن بادمجان کبابی ترد و برشته کمک می‌کند. این فینگرفود خوشمزه را می‌توانید به عنوان عصرانه یا حتی پیش غذا هم سرو کنید. همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه فینگر فود بادمجان

بادمجان متوسط دو عدد
روغن زیتون یک‌سوم فنجان
سرکه بالزامیک یک‌ونیم قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی متوسط سه عدد
جعفری یک ساقه
پیازچه یک مشت
نمک و فلفل به مقدار لازم
پنیر بز خرد شده ۱۲۰ گرم


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه فینگر فود بادمجان

برای شروع بادمجان‌ها را بشویید و داخل یک آبکش بریزید تا کاملا خشک شوند. بعد از این که بادمجان‌ها خشک شدند، بدون این که آن‌ها را پوست بگیرید به صورت حلقه‌های ضخیم خرد کنید.

بادمجان‌ها را نمک بزنید و کنار بگذارید. ظرف گریل را هم روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.

روغن زیتون و سرکه بالزامیک را با هم مخلوط کنید. به کمک قلموی آشپزی به برش‌های بادمجان بزنید و آن‌ها را روی صفحه گریل بچینید. حدود هشت تا ۱۰ دقیقه بادمجان‌ها را بپزید. اما مرتب آن‌ها را برگردانید تا دو طرفشان طلایی شود.

در این حین گوجه فرنگی‌ها را به صورت ریز خرد کنید. جعفری و پیازچه را هم خرد کنید و همراه گوجه فرنگی و مقداری نمک و فلفل داخل یک کاسه بریزید.

وقتی بادمجان‌ها کم کم پختند؛ در چند دقیقه آخر پخت و پز، مقداری پنیر روی آن‌ها خرد کنید تا پنیر‌ها نرم و ذوب شوند. مخلوط گوجه فرنگی را که آماده کردیم، روی پنیر ریخته و فینگر فود را سرو کنید.

ریزه‌کاری‌های کباب کردن بادمجان

برای کبابی کردن بادمجان اولین نکته‌ای که باید رعایت کنید، انتخاب بادمجان با پوست سفت و بدون لک است. برای تست کردن بادمجان را بردارید و یک فشار ملایم ایجاد کنید تا از سفت بودن آن مطمئن شوید.

یک افسانه قدیمی درباره پخت بادمجان وجود دارد که حتما باید قبل از پخت به آن نمک زد تا تلخیش گرفته شود. اما بادمجان‌های پرورشی که الان در بازار هست معمولا تلخ نیستند. برخی هم معتقدند که نمک زدن به بادمجان باعث بهبود بافت آن می‌شود و هنگام کبابی شدن روغن کمتری را به خودش جذب می‌کند؛ که کاملا درست است. بادمجان، چون یک بافت اسفنجی دارد، وقتی به آن نمک می‌زنیم باعث می‌شود هنگام سرخ شدن روغن کمتری به خودش بگیرد.

یک نکته دیگری که برای کبابی کردن بادمجان نباید فراموش کنید خرد کردن آن است. چون بادمجان حدود ۹۰ درصد آب است. اگر خیلی ضخیم خردش کنید حالت بخارپز شده و دیگر آنطور که می‌خواهید ترد و برشته نمی‌شود.

از بادمجان کبابی میتوانید برای تهیه رول بادمجان استفاده کنید یا اینکه برگر بادمجان کبابی تهیه کنید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.