دانشمندان انگلیسی با الگو‌های رایانه‌ای یک تئوری برای کاهش تلفات ابتلا به کووید ۱۹ در میان سالمندان عنوان کردند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، کووید ۱۹ مرگبارترین همه گیری جهان در قرن ۲۱ را رقم زده است. در هر ساعت ۲۲۶ نفر در جهان به دلیل ابتلا به این ویروس جان خود را از دست می‌دهند. از آنجا که هنوز چشم انداز روشنی برای یافتن واکسن کرونا وجود ندارد، دولت‌ها تنها می‌توانند از مردم بخواهند با رعایت نکات بهداشتی در قطع زنجیره شیوع ویروس همکاری کنند.

با این حال، تمام انسان‌ها به یک میزان در خطر مرگ به دلیل ابتلا به کرونا قرار ندارند. مطالعات مختلف نشان داده است کودکان و نوجوانان کمترین آسیب پذیری را در مقابل این ویروس دارند. این در حالی است که کهنسالان یکی از آسیب پذیرترین اقشار در مقابل کووید ۱۹ هستند. با این وجود، دانشمندان به تازگی تئوری جالبی برای کاهش شمار قربانیان کرونا مطرح کردند.

بر این اساس، دانشمندان انگلیسی اعلام کردند به هر میزانی که ما اجازه دهیم جوانان به کرونا مبتلا شوند، سالمندان بیشتری از خطر مرگ نجات می‌یابند! در واقع با بسته شدن مدارس بر طول دوره شیوع کرونا افزوده خواهد شد و در نتیجه خطر مرگ و میر کهنسالان به دلیل ابتلا به ویروس افزایش خواهد یافت.


بیشتر بخوانید


دانشمندان دانشگاه ادینبورگ انگلیس با یک شبیه سازی و محاسبات رایانه‌ای اعلام کردند یکی از راهکار‌های مناسب این است که بخش قابل توجهی از جوانان و کودکان به ویروس کرونا مبتلا شوند. به دلیل آنکه احتمال مرگبار بودن کووید ۱۹ در میان این قشر کمتر است و این امر می‌تواند باعث محافظت از سالمندان در بلند مدت شود.

تلاش برای ایجاد ایمنی گله ای

دانشمندان می‌گویند ابتلای درصد قابل توجهی از جوانان و کودکان به کرونا منجر به ایمنی گله‌ای در جامعه خواهد شد، (ایمنی گله‌ای به حالتی اطلاق می‌شود که درصد بالایی از مردم یک کشور به طور طبیعی یا از طریق واکسیناسیون عمومی به یک ویروس یا باکتری مبتلا می‌شوند و پس از بهبودی به دلیل مقاومت در برابر بیماری، زنجیره شیوع قطع می‌شود و جامعه به ایمنی می‌رسد).

اکنون چند کشور مانند سوئد از این روش برای مقابله با ویروس کرونا استفاده می‌کنند. با این وجود، ایمنی گله‌ای راهکاری بسیار پر خطر است. برآورد می‌شود برای ایجاد ایمنی گله‌ای در یک کشور باید بیش از ۷۰ درصد جمعیت آن به ویروس کرونا مبتلا شوند. برای مثال، در مورد کشور آمریکا با جمعیت ۳۳۰ میلیون نفر، بیش از ۲۰۰ میلیون نفر باید به این ویروس مبتلا شوند تا ایمنی گله‌ای پدید آید.

تئوری مخوف دانشمندان انگلیسی برای جلوگیری از مرگ ومیر کهنسالان در برابر کرونا

در تحقیقاتی که دانشمندان کالج سلطنتی لندن در ماه مارس انجام دادند مشخص شد اگر دولت انگلیس در مقابله با شیوع کرونا هیچ اقدامی انجام ندهد برآورد می‌شود بیش از ۵۰۰ هزار نفر جان خود را از دست بدهند. با این حال، اگر دولت راهبرد‌های موثری را در این زمینه بکار گیرد شمار قربانیان کووید ۱۹ کمتر از ۲۰۰ هزار نفر خواهد بود.

دانشمندان انگلیسی می‌گویند اگر مدارس بسته شوند میزان تلفات کرونا در این کشور ۸۰ تا ۹۵ هزار تن افزایش خواهد یافت. همچنین اگر فاصله گذاری اجتماعی و قوانین سخت گیرانه در جامعه وضع شود بین ۱۴۹ هزار تا ۱۷۸ هزار نفر جان خود را از دست می‌دهند.

دانشمندان تاکید دارند هر چه میزان شیوع ویروس در جامعه طولانی‌تر باشد و دیرتر به ایمنی گله‌ای برسیم، احتمال ابتلای افراد آسیب پذیر مانند سالمندان و کسانی که به بیماری‌های زمینه‌ای دچار هستند به کووید ۱۹ افزایش می‌یابد و در نتیجه تلفات در جامعه بیشتر خواهد شد.

انگلیس یکی از بدترین آمار‌های مربوط به ابتلا به کرونا را در میان کشور‌های اروپایی دارد. تاکنون ۵۵۰ هزار نفر در این کشور به کووید ۱۹ آلوده شده اند. از این میان، بیش از ۴۲ هزار و ۵۰۰ تن جان خود را از دست داده اند. دولت انگلیس اقدام به پیش خرید واکسن کرونا از غول‌های داروسازی جهان کرده است. دولت این کشور برنامه ریزی کرده است از ماه ژانویه واکسیناسیون عمومی را اجرایی کند. با این حال، دانشمندان اعلام کرده اند واکسیناسیون تمام مردم انگلیس در مقابل کرونا امکان پذیر نیست.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۵ ۱۹ مهر ۱۳۹۹
پس هر چي زودتر همه جوونا و نوجوونا رو كرونايي كنن به شرطي كه به مسنا نزديك نشن و جلوي مسنا ماسك بزنن
آخرین اخبار