فتحیان گفت: میز‌های بهداری رزمی در بیش از ۴۰ دانشگاه علوم پزشکی کشور تشکیل و بیش از ۶۵۰ جلد کتاب تدوین شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار نصرالله فتحیان مشاور وزیر بهداشت و مدیر هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا صبح امروز در دومین جلسه هماهنگی مدیرعامل بهداری رزمی با نمایندگان ستادی معاونت‌های وزارت بهداشت اظهار کرد: موسسه بهداری رزمی در دوران دفاع مقدس بسیار درخشان بود و معتقدم که دستاورد‌های هشت سال جنگ باید به نسل‌های آینده و به ویژه دانشجویان علوم پزشکی منتقل شود.

او ادامه داد: در موسسه بهداری رزمی میز‌های تخصصی شامل حوزه‌های دارو، تجهیزات پزشکی، آموزش و پژوهش، بهداشت و پیشگیری، پرستاری و پیراپزشکی، امداد وانتقال راه اندازی شده است.

فتحیان بیان کرد: میز‌های بهداری رزمی در بیش از ۴۰ دانشگاه علوم پزشکی کشور تشکیل شده است و بیش از ۶۵۰ جلد کتاب در حوزه بهداری رزمی دوران دفاع مقدس تدوین شده است.

بهداری رزمی باید با نسل جوان ارتباط خوبی داشته باشد

در ادامه قاسم صادقی، دبیر قرارگاه شهید سلیمانی گفت: در دوران دفاع مقدس گروه‌های پزشکی و حتی دانشجویان این حوزه در جنگ حضوری پر رنگ و فعالی داشته اند و دانشجویان پزشکی حاضر در جبهه تحت عنوان طرح شش ماهه قسمتی از سربازی خود را در جنگ سپری کرده اند.

او افزود: امروزه باید بهداری رزمی با نسل جوان ارتباط خوبی داشته باشد و مرکز تحقیقات با برگزاری کارگاه‌های آموزشی می‌تواند باعث آشنایی دانشجویان پزشکی از شرایط دوران جنگ شود.

لزوم تقویت تعامل نمایندگان معاونت‌های مختلف وزارت بهداشت با دانشگاه‌ها

در ادامه مراسم عبدالناصر نوروز زاده مسئول میز وزارت بهداشت موسسه بهداری رزمی گفت: در حال حاضر تعامل نمایندگان معاونت‌های مختلف وزارت بهداشت با موسسه بهداری رزمی و دانشگاه‌ها باید تقویت شود و برای رصد اقدامات انجام گرفته جلسات ماهیانه تشکیل شود.

او گفت: با حکم وزیر بهداشت پیگیری اقدامات معاونت‌ها در زمینه تکالیف ابلاغی انجام می‌شود.

ارائه درسنامه آشنایی با فرهنگ و معارف دفاع مقدس

در ادامه مراسم اخوان مشاور اجرایی معاونت آموزشی وزارت بهداشت گفت: چاپ و تدوین کتاب درسنامه آشنایی با فرهنگ و معارف دفاع مقدس در حدود دو سال به طول انجامید و هفته آینده سه هزار جلد از این کتاب آماده می‌شود.

او افزود: در آینده‌ای نزدیک درسنامه آشنایی با فرهنگ و معارف دفاع مقدس به صورت تخصصی در حوزه‌های مختلف مانند بهداشت و درمان ارائه می‌شود.

در ادامه مراسم عرب خردمند جراح متخصص مغز و اعصاب گفت: در حال حاضر با افزایش میزان موارد ابتلا به کرونا و پرشدن تخت‌های بیمارستان، بحث نقاهت‌گاه‌ها یکی از موضوعات مهم است که باید توجه بیشتری به این مراکز کرد.

او ادامه داد: ما باید تجربیات ۴۰ ساله دوران دفاع مقدس را به صورت مکتوب درآورده تا این دستاورد به نسل‌های آینده منتقل شود.

خردمند بیان کرد: در حال حاضر هشت پروژه تحقیقاتی معرفی شده  و کار‌های پژوهشی خوبی در این خصوص در حال انجام است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار