به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، علی موحدی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان بوشهر ظهر امروز معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان بوشهر با بیان اینکه در سال تحصیلی جدید فعالیتها در بستر شبکه مجازی شاد و شتاب است عنوان کرد: فعالیتهای آموزشی، فرهنگی و تربیتی امسال در بستر شبکه شاد طراحی و اجرایی شده است.
او با بیان اینکه فعالیت پرورشی دانش آموزان در بستر شبکه شاد عملیاتی شده است افزود: طرحهای ویژه ابتکاری در استان بوشهر طراحی و اجرایی شده که دانش آموز در تراز انقلاب اسلامی و ایجاد قرارگاه فرهنگی و تربیتی از آن جمله است.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان بوشهر یکی از محصولات نهایی نظام تعلیم و تربیت را تربیت دانش آموز تراز انقلاب اسلامی دانست و بیان کرد: برای تحقق این مهم یکهزار امتیاز درنظر گرفته شده که شناسایی، انتخاب و معرفی دانش آموزان در این عرصه در سطح منطقه، شهرستان و استان مورد توجه قرار دارد.
موحدی، با بیان اینکه هدایت دانش آموزان به سمت مطالبهگری اجتماعی یکی از اهداف تربیت دانش آموزان تراز انقلاب اسلامی است ادامه داد: این دانش آموزان در راستای مسئولیتهای اجتماعی در مدارس و خارج از فضای آموزشی به مطالبهگری اجتماعی در مجرای قانونی با هماهنگی مدرسه میپردازند.
او با بیان اینکه این مهم همه فعالیتهای فرهنگی، تربیتی، علمی، ابتکاری، خلاقیتها و اجتماعی در بر دارد افزود: این فعالیتها پس از بررسی مستندات، دانش آموزان به مرحله منطقهای، شهرستانی و استانی راه مییابند.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان بوشهر از ایجاد قرارگاه فرهنگی و تربیتی در استان خبر داد و عنوان کرد: در این راستا از بخشها، معاونتها و طرحهای فرهنگی ۱۰۰ دستگاه اجرایی استان در حوزههای گوناگون استفاده میشود.
موحدی با اشاره به تشکلات دانش آموزی افزود: طرح بعدی، تقویت تشکلات دانش آموزی است که همه نهادهای این حوزه شامل بسیج و سازمان دانش آموزی، هلال احمر، اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزان در بر میگیرد و ماموریتهای سازمانی مشخص و تعیین میشود.
او به فعالیتهای بخش قرآن، عترت و نماز دانش آموزی پرداخت افزود: سال قبل در مسابقات قرآنی ۲ هزار دانش آموز و معلم از طریق فضای مجازی در مسابقات قرآنی شرکت کردند که ۱۵ مقام کشوری حاصل آن بود.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان بوشهر از برگزاری بیست و نهمین دوره اجلاس سراسری نماز خبر داد و عنوان کرد: در این راستا فراخوان بیست و نهمین اجلاس سراسری نماز با عنوان ” پیوند نماز، خانه، مدرسه و مسجد ”رونمایی شد.
موحدی با اشاره به فعالیت ۲۱ مرکز علمی قرآنی در استان بوشهر گفت: در این مراکز برنامههای روخوانی، روانخوانی، تجوید، تفسیر و حفظ قرآن کریم مورد توجه قرار دارد که سال گذشته ۲۱ هزار دانش آموز در این کلاسها شرکت کردند و بانک اطلاعاتی آنان تشکیل شده است.
او با بیان اینکه ۱۴۰۰ مربی، معاون پرورشی و مشاور فرهنگی اجتماعی در مدارس فعالیت میکنند افزود: در راستای برگزاری جشنواره الگوی برتر تدریس درس تفکر، سبک زندگی و تجارب ۱۷۰۰ دانش آموز شرکت کردند.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان بوشهر با اشاره به مشاوران فرهنگی مذهبی مدارس تاکید کرد: ۲۰۰ روحانی در مدارس به عنوان مشاوران فرهنگی مذهبی دانش آموزان با هماهنگی حوزه علمیه استان بوشهر تعیین شدهاند که از طریق فضاهای مجازی و حقیقی این امور دانش آموزان مورد توجه و پیگیری قرار میدهند.
موحدی افزود:برای ارائه مشاوره فرهنگی، دینی و مذهبی دانشآموزان ۲۰۰ روحانی با هماهنگی حوزههای علمیه استان بوشهر فعالیت میکنند.
او از همکاری پلیس و آموزش و پرورش برای مراقبت از دانش آموزان در برابر آسیبهای اجتماعی خبر داد و بیان کرد: در این راستا تفاهمنامه معاون اجتماعی نیروی انتظامی و آموزش و پرورش استان بوشهر با هدف کمک به پیشگیری از آسیبهای اجتماعی منعقد شده است.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان بوشهر با بیان اینکه بخش مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی دانش آموزان به معاونت پرورشی و فرهنگی منتقل شده از برگزاری جشنواره نوجوان سالم خبر داد و افزود: در این جشنواره ۵ هزار و ۷۰۰ دانش آموز استان بوشهر شرکت کردند که ۱۲۰ دانش آموز برتر استانی و ۳۰ نفر برتر کشوری شدند.
موحدی با اشاره به اجرای طرح یاریگران زندگی در مدارس ادامه داد: طرح یاریگران زندگی و شکل گیری کانون یاریگران زندگی در مدارس گام مهمی در اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر محسوب میشود که در این زمینه ۱.۳ میلیارد ریال تجهیزات لازم به یکی از شهرهای شمالی استان بوشهر برای مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی ارائه شد.
او با اشاره به اجرای طرح اوقات فراغت دانش آموزان با حضور ۱۳ هزار دانش آموز در تابستان گذشته گفت: در برگزاری مسابقات فرهنگی ۱۱۱ هزار دانش آموز استان بوشهر شرکت کردند که ۱۴۱ نفر آنان به مرحله کشور راه یافتند و ۳۶ نفر دارای رتبه برتر شدند.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان بوشهر پرسش مهر ۲۰ و کسب رتبه را مورد اشاره قرار داد بیان کرد: در این زمینه ۴ رتبه کشوری از آن فرهنگیان و دانش آموزان استان بوشهر شد.
موحدی با اشاره به برگزاری جشنواره علمدار با محوریت شهید سلیمانی افزود: جشنواره فرهنگی و هنری علمدار، در راستای گسترش و تعمیق فرهنگ ایثار، مقاومت و شهادت در شبکههای اجتماعی برگزار و نفرات برتر معرفی شدند.
او معرفی اسوه ایثار، اخلاص و عمل برای نسل جوان و نوجوان کشور و صیانت از میراث ارزشمند شهید حاج قاسم سلیمانی به عنوان مکتب درسآموز را از اهداف برگزاری جشنواره علمدار دانست.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان بوشهر از برگزاری مراسم ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی خبر داد و تاکید کرد: در این روز مراسم ویژهای در نقاط مختلف استان بوشهر با رعایت دستورالعملهای بهداشتی با جهتدهی ترویج فرهنگ استکبارستیزی در بین دانش آموزان برگزار میشود.
موحدی، نواختن زنگ استکبارستیزی در مدارس، تجمع دانش آموزان در میدان رئیسعلی دلواری با رعایت دستورالعملهای بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را از جمله برنامه ۱۳ آبان دانست.
انتهای پیام/م