به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،رحمتی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی در جلسه کمیسیون اجرایی مدیریت و ایمنی حمل و نقل استان گفت: به رغم اهمیت بسیار ویژه بزرگراه شهید کسایی و تاکید بر سامان دهی مشکلات فعلی آن در جلسات مختلف، حساسیت قابل قبولی از سوی برخی دستگاههای دولتی و سایر متولیان امر وجود ندارد.
او افزود: روزانه بیش از ۱۲۰ هزار تردد در بزرگراه شهید کسایی انجام میشود، اما این مسیر ظرفیت مدیریت چنین حجم ترافیک را ندارد.
رحمتی گفت: این جاده در طول سالها از نقش بزرگراه به کنارگذر شهری رسیده ،و چون استانداردهای لازم وجود ندارد و ترافیک شهری و بین شهری به صورت توام در آن صورت میگیرد، افزایش و کاهش ناگهانی سرعت خودروها و وسایل نقلیه سبک و سنگین موجب رخدادهای ناگواری میشود.
او گفت: قطعه ۶ آزادراه تبریز ارومیه برای جایگزینی این بزرگراه طراحی شده تا تمام ترددهای برون شهری به آن هدایت شود، ولی این طور که معلوم است این پروژه تا ۳ سال دیگر هم به بهره برداری نمیرسد و ما نیازمند یک راهکار میان مدت برای حل مشکلات و استانداردسازی بزرگراه کسایی هستیم.
او افزود: باید هرچه سریعتر برای رفع مشکلات، ایمن سازی، کنترل ورود و خروج، اصلاح هندسی و بررسیهای فنی آن اقدام و از توان متخصصان برای تدوین یک طرح مطالعاتی در این زمینه استفاده کرد.
او خواستار توجه بیشتر شهرداری تبریز نسبت به ایمن سازی این بزرگراه شد و گفت: با توجه به اینکه بخش اعظمی از این بزرگراه در حریم قانونی شهر تبریز قرار دارد، شهرداری تبریز به وظایف خود با هدف کاهش سوانح و حوادث ترافیکی در این مسیر توجه بیشتری داشته باشد.
رحمتی گفت: در دو هفته آتی باید جلساتی با حضور شهردار تبریز و متولیان امر، برای همفکری و بررسیهای فنی در زمینه بزرگراه شهید کسایی، برگزار و یکبار برای همیشه، تصمیم قاطع و قابل اجرایی در این زمینه اتخاذ کنیم.
او افزود: تصمیمات ما باید به شکلی باشد که راه، عامل اصلی تصادف در محور بزرگراه کسایی نبوده و با برنامه ریزی مدون و میان مدت، ایمنی سفر در این مسیر را افزایش دهیم.
او تلاش برای سلامت هرچه بیشتر مردم را از مهمترین وظایف تمامی مسئولان برشمرد و افزود: ایمن سازی جادهها و محورهای مواصلاتی درون شهری و برون شهری، از جمله عوامل دخیل در جلوگیری از صدمه به سلامت مردم است.
انتهای پیام/ک