حبیبی گفت: نسخه تحت وب هنوز همه قابلیت‌های جدید را ندارد، اما به زودی این قابلیت‌ها روی نسخه تحت وب، فعال می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محمود حبیبی، مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش در نشست خبری تشریح امکانات شاد اظهار کرد: آموزش‌ها در دنیا به سمت استفاده از فضای مجازی هدایت می‌شود اما در کل دنیا و بالتبع در کشور ما شیب تغییرات تا قبل از کرونا ملایم بود.

او افزود: معلمان نیاز به خلاقیت بیشتری دارند تا از فضایی که آموزش و پرورش فراهم کرده استفاده کنند، البته پیشرفت‌ها و ارتقای قابل ملاحظه‌ای دارند. علاوه بر نقش معلمان، والدین نیز نقش پر رنگی در آموزش دانش آموزان دارند.

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش درباره مشکل سرعت اینترنت در شبکه شاد گفت: در زمینه پهنای باند بعد زمان و مسائل مختلف دیگری نیز مطرح است. سعی کردیم ظرفیت‌های مختلف را به کار بگیریم همچنین جلسات مختلفی با همکاران فنی شاد داریم و روز به روز سرعت را رصد می‌کنیم.

حبیبی با اشاره به اینکه مشکلات بیشتری در استفاده از شبکه شاد طی سال گذشته وجود داشت، بیان کرد: در سال تحصیلی آینده، آمادگی بیشتری داریم ضمن آنکه فرهنگ سازی و آموزش برای استفاده از این پلتفرم شکل گرفته است.

تولید بسته های ایمن اینترنت بر عهده وزارت ارتباطات است

او درباره جزئیات فعال شدن بسته‌های ایمن اینترنت پس از منتفی شدن سیم کارت دانش آموزی گفت: ارائه سیم کارت شاد در حال حاضر از دستورکار وزارت ارتباطات خارج شده و برنامه شان ارائه سیم کارت ایمن است که دانش آموز می‌تواند به سایت‌های ایمن دسترسی داشته باشد. اجرای این سیاست بر عهده وزارت ارتباطات است و ما نیز پیگیر هستیم.

حبیبی بیان کرد: یک شبکه ١٣ هزار و ۵٠٠ نفره از متخصصان فناوری در سطح آموزش و پرورش داریم که به ما کمک می‌کنند.

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش درباره مشکلات استفاده چند دانش آموز در یک خانواده از یک ابزار هوشمند عنوان کرد: روی نسخه اندرویدی چند کاربر می توانند وارد شوند. حتی فردی اگر معلم باشد و فرزند هم داشته باشد با دو نقش مختلف می تواند وارد شود. اما نسخه تحت وب هنوز همه قابلیت های جدید را ندارد و تیم فنی قول داده اند به زودی قابلیت های جدید روی نسخه تحت وب هم فعال می شود.

حبیبی تصریح کرد: مشکلات فعلی شاد که مربوط به کندی و تاخیر است را داشتیم و عموم آن مربوط به هشت روز قبل است و در روز‌های گذشته فرآیندی که برای ارتقای زیرساخت‌ها طی شد بسیار خوب است و در دو سه روز کاری گذشته بازخوردی که از کابران گرفتم رضایت بخش بود و مشکلات مربوط به کندی در حال حل شدن است. برخی از چالش‌ها را باید در طول کار بررسی کرد پهنای باند روز اول ۸ گیگا بایت پر سکند بود و امروز به ۳۶۰ گیگا بایت رسیده است و این نیاز به تقویت زیرساخت‌ها دارد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
شاهرخ علیزاده
۱۱:۳۸ ۲۰ مهر ۱۴۰۰
بزودی یعنی کی؟ زمانی که حضوری شد کلاسا؟