به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، وبینار بین المللی گردشگری برای صلح و دوستی، که با حضور برخی از مسئولان و فعالان صنعت گردشگری از جمله رایزنان فرهنگی ایران و هند همراه بود در زمینههای مربوط به صنایع دستی، هنر و گردشگری صلح با راهکارهای معرفی ظرفیتهای شیراز و استان فارس به گردشگران و فعالان حوزه گردشگری برگذار شد.
در این ارتباط تصویری به مهمترین راهکارهای معرفی و شناساندن جاذبههای تاریخی و مذهبی، گردشگری، شهر شیراز و استان فارس به مخاطبان جهت جذب گردشگر از طریق فضای مجازی تبادل نظر و گفتگو شد.
سید مجتبی علوی، مدیر کل فرهنگی معاونت گردشگری و امور زائرین استانداری فارس در رابطه با ظرفیتهای کم نظیر و قابل توجه این استان پهناور، اشاره کرد و گفت: استان فارس با داشتن ۵ اثر ثبت جهانی و ۳ هزار اثر ثبت شده که برخی از آنها به عنوان جاذبه گردشگری، چون حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع)، تخت جمشید، محوطه و کاخهای هخامنشی و ساسانی و همچنین آثار فراوان دوره اسلامی و ... مطرح و جایگاه ویژهای در صنعت گردشگری دارند.
او ادامه داد: جاذبههای گردشگری مذکور، این قابلیت را دارند که با برنامه ریزی صحیح و کارآمد با استفاده از ابزارها و تکنولوژیهای روز دنیا به مخاطبان و گردشگران سراسر جهان معرفی و شناسانده شود.
علوی، در رابطه با گردشگری صلح و توسعه مهر و دوستی از طریق گردشگری و صنایع دستی، تصریح کرد: هدف از برگزاری این وبینار، اهمیت دادن به نقش بارز ارزشهای فرهنگی، تاریخی و مذهبی و همچنین نقش شایسته آثار هنرمندان صنایع دستی و هنرهای سنتی در پیشبرد اهداف صنعت گردشگری است که ترویج صلح و مهربانی بین ملتها از مصادیق این رویکرد و اقدام است.
این مقام مسئول، سرزمین کهن ایران اسلامی را دوستدار صلح و دوستی دانست و در این باره گفت: ما از کشوری سخن میگوییم که از قدمت و فرهنگی هزار ساله برخوردار است و اهمیت صلح و دوستی در تاریخ و فرهنگ آن بر الواح و کتیبهها از دیرین زمان تاکنون نقش بسته و پا برجاست.
علوی، خطاب به نمایندگان ملتها در رابطه با آمادگی جمهوری اسلامی ایران جهت میزبانی کنوانسیون جهانی صلح، مطرح کرد: سرزمین کهن ایران پرچمدار و سمبل و نماد صلح جهانی تاریخ بوده و مانا و ماندگار خواهد بود و آغوش خود را برای حفظ و استمرار این حلقه و زنجیره محکم و گسترده جهانی گشوده است و پیشگام برای به اشتراک گذاردن تمامی ارزشهای والا و پرافتخار بشری همچون نوع دوستی، تعامل و مودت بین اقوام و ملل دنیا و داشتن جهانی عاری از جنگ است.
او بیان کرد: کشور جمهوری اسلامی ایران میتواند افتخار میزبانی شایسته را برای کنوانسیون جهانی صلح سال ۲۰۲۱ داشته باشد و برای حضور دوباره و دیدارتان از سرزمین سبز دوستی و مهربانی، لحظه شماری خواهد کرد.
علوی به عنوان نماینده استانداری فارس، این استان را پیشتاز گردشگری صلح دانست و بیان کرد: ما از استانی صحبت میکنیم که یکی از بزرگترین استانهای کشور جمهوری اسلامی ایران محسوب میشود و دارای قدمتی دیرینه تاریخی، مذهبی و فرهنگی بسیار ارزشمند و مهد ادیبانی صلح جو و پرآوازه همچون سعدی و حافظ است که همواره پیشتاز در مسیر صلح بوده و هست.
او در رابطه با همزیستی پیروان ادیان الهی، گفت: تنوع اقوام که با صلح و صفا در کنار هم زندگی میکنند تا کوچه ادیانی که در آن کوچه از دیر باز محل ظهور و حضور ادیان مختلف که همگی در کنار یکدیگر با صلح و آرامش به پرستش و نیایش خدا و معبودشان میپرداختند؛ امروز نیز پیشتاز در ابداع گردشگری صلح هستند و با همه داشته ها، اینبار صلح را با فرهنگ و هنر و با همه زیبایی هایش به خانه همه ملتها دعوت میکند و میداند که پایداری جهان در آرامشی است که صلح آن را به ارمغان خواهد آورد.
علوی در پایان گفت: فارس میزبان شما در کنوانسیون جهانی صلح و گردشگری خواهد بود و امیدوارم که جهانیان، ایران را آن طور که شایسته است و واقعیت دارد ببینند و باور کنند و به امید آن روزی که ویروس منحوس کرونا از جامعه جهانی رخت بربندد و بتوانیم حضورا و در کنار شما گردشگری برای صلح و دوستی را جشن بگیریم.
انتهای پیام/