میوه و سبزیجات ارگانیک در خاک طبیعی پرورش می‌یابد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، غذا‌های ارگانیک غذا‌هایی هستند که تمام مراحل رشد آن‌ها با سیستم طبیعی هماهنگ باشد و در تولید آن‌ها از سموم دفع آفات گیاهی نظیر قارچ کش‌ها، علف هرز کش‌ها استفاده نشده باشد.

این غذا‌ها علاوه بر حفظ محیط زیست و صرفه اقتصادی بالا، که ناشی از عدم استفاده از سموم دفع آفات گیاهی است، برای سلامتی انسان نیز مفید هستند. مصرف این غذا‌ها برای کودکان و زنان باردار توصیه می‌شود.

معیار‌های تشخیص سبزی‌ها و میوه‌های ارگانیک: سبزی‌ها و میوه‌های ارگانیک دارای رنگ طبیعی هستند، یعنی نه خیلی پُررنگ‌تر از حد معمول و نه خیلی کم رنگ تر.

سبزی‌ها و میوه‌های ارگانیک دارای بافتی مناسب هستند، نه خیلی نرم هستند و نه خیلی سفت. پوست میوه‌های ارگانیک متناسب با میوه است و زیاد کلفت نیست.


بیشتر بخوانید


اندازه میوه‌های ارگانیک مناسب است، نه بزرگ‌تر از حد معمول و نه کوچک تر. میوه‌های ارگانیک دارای طعم و بوی مناسب هستند. بارزترین ملاک تشخیص میوه‌های ارگانیک از غیر ارگانیک، بو و طعم میوه است.

منبع:اسپوتنیک

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار