به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، طهمورث فتاحی مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: اکنون با فعالیت سه کارگاه فرآوری انگور در این استان، زنجیره فرآوری این محصول فاسد شدنی در حال تکمیل است و زنجیره تولید کنسانتره و آبمیوه فراهم شده است.
او، از آغاز برداشت حدود ۵۰ هزار تن محصول انگور از تاکستانهای استان در سال زراعی جاری خبر داد و افزود: بزرگترین کارخانه کنستانتره آبمیوه، شربت میوه، آبمیوه در شهرستان کیار و دو کارگاه تولید شیره انگور در شهرهای بروجن و فرادنبه آماده دریافت محصول انگور تولید شده در استان هستند.
بیشتر بخوانید
فتاحی اضافه کرد: از میزان محصول تولیدی استان بیش از ۳۰ هزار تن به صورت تازهخوری وارد بازار مصرف استان و استانهای اصفهان و خوزستان مصرف میشود و حدود پنج هزار تن نیز به صورت سنتی در منازل به محصول کشمش و شیره تبدیل میشود.
او ادامه داد: همه ساله حدود ۱۵ هزار تن از محصول انگور به کارگاههای فرآوری استان تحویل و تبدیل به آبمیوه و عصاره آبمیوه و شیره میگردد.
فتاحی با بیان اینکه از این میزان چهار هزار و ۱۰۰ هکتار بارور و ۱۲۱ هکتار به صورت نهال است، افزود: رقم غالب انگور در استان عسگری است که بیشتر به صورت تازهخوری مصرف میشود.
انتهای پیام/ن