جمبو، درختی با نیاز آبی کم و ارزش غذایی بالا در بوشهر کشت می شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، درخت جمبو میوه‌ای استوایی است که دارای ویتامین‌های کلیسم، آهن و کاروتن، ب ۱، ب ۲، ب ۳ است.

درخت جمبو نیاز آبی کمی دارد و ارزش غذایی آن سبب شده  تا در کشورهایی چون آمریکا ، بنگلادش ، برزیل و فیلیپین کشت شود .

در ایران هم در استان های جنوبی هرمزگان، بوشهر ، سیستان و بلوچستان کشت می شود.

 

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.