به گزارش خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان، ارجمند مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی زنجان گفت: جشنواره استانی دستور پخت غذا در استان زنجان از ۲۴ خردادماه تا ۲۴ شهریور با شرکت بیش از ۵۰ نفر به صورت مجازی برگزار شد.
او ادامه داد: داوری این جشنواره مجازی با حضور ۲ نفر از داوران و صاحبنظران آشپزی در استان زنجان انجام شد و در پایان ۳ نفر بهعنوان نفرات برگزیده و ۵ نفر بهعنوان نفرات شایسته انتخاب شدند.
ارجمند افزود: در این جشنواره شرکتکنندگان از دستور پخت غذا، مواد تشکیلدهنده، خواص و فصل مناسب طبخ غذا عکس و فیلم تهیه و به حوزه بازاریابی و تبلیغات معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی زنجان ارسال کردند که تصاویر ارسالشده توسط شرکتکنندگان با قید نام شرکتکنندگان در کتاب دستور پخت منتشر خواهد شد.
او ادامه داد: داوری فایلهای ارسالی شرکتکنندگان بر اساس آیتمهای اصالت غذا، نحوه ارائه آشپز، میزان اطلاعات آشپز از خواص مواد غذایی، تکمیل مراحل پخت، مطابقت مواد اولیه و تعداد نفرات، بهداشت، پوشش، سفرهآرایی و فلسفه پخت غذا انجام شد.
انتهای پیام/م