به گزارش خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان، اسکندری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم بابیان اینکه سیر از جمله محصولات اصلی طارم است،گفت: پیش بینی می شود امسال حدود ۵۶ هزار تن محصول سیر برداشت و روانه بازار مصرف شود.
او ادامه داد: برداشت سیر طارم هر ساله با توجه به شرایط آب و هوایی از اوایل اردیبهشت ماه آغاز و تا اواخر خرداد ادامه مییابد.
مدیر جهاد کشاورزی طارم افزود: سیر تولیدی شهرستان طارم از نوع سیر صورتی بوده و با توجه به کیفیت بالایی که دارد علاوه بر تامین نیاز استان زنجان به سایر نقاط کشور نیز ارسال می شود.
او ادامه داد: سیر طارم به کشور روسیه و کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز صادر می شود.
اسکندری با اشاره به اینکه از جمله مشکلات سیرکاران طارمی نوسان قیمت بازار و نبود صنایع فرآوری و بسته بندی میباشد، گفت: این امر موجب خروج ارزش افزوده این محصول از منطقه می شود.
این مقام مسئول گفت: از جمله اقدامات مدیریت جهاد کشاورزی طارم در خصوص کشت سیر برگزاری برنامههای آموزشی، تامین نهاده ها، بازدیدهای کارشناسی و ارائه توصیههای فنی و تنظیم بازار از طریق اطلاع رسانی و پیگیری ساماندهی صادر کنندگان محلی در قالب تشکیل شرکتهای بازرگانی محصولات کشاورزی میباشد.
انتهای پیام/م