به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، رضا پورآیین رئیس مرکز بهداشت دزفول گفت: یکی از راههای پیشگیری از ابتلا به بیماری آنفلوآنزا فصلی، تزریق واکسن است که اثر پیشگیری کننده آن به مدت یکسال از هنگام تزریق بوده و مناسبترین زمان تزریق آن در اواخر شهریور و ابتدای مهر ماه اعلام شد.
او با بیان اینکه ایمنی ناشی از تزریق واکسن آنفلوآنزا ۲ هفته پس از تزریق حاصل میشود، افزود: واکسن آنفلوانزا باعث پیشگیری از ابتلا به کووید ۱۹ نخواهد شد و گفتند که گروههای در معرض خطر، دارای اولویت بالاتری برای تزریق واکسن آنفلوانزا میباشند.
پورآیین بیان داشت: از جمله گروههای دارای اولویت تزریق، گروه اولویت اول هستند که تامین واکسن به صورت رایگان و از طریق مراجعه به نزدیکترین مراکز بهداشتی درمانی محل سکونت قابل دسترسی است.
رئیس مرکز بهداشت دزفول ادامه داد: پرسنل بهداشتی، درمانی و خدمات پیش بیمارستانی (اورژانس ۱۱۵)، کارمندان ادارههای دامپزشکی و محیط زیست، بیماران AIDS/HIV، بیماران دچار ضعف سیستم ایمنی (سرطان ها، گیرندگان پیوندها، دیالیزی ها، تالاسمی ماژور، آنمی سیکل سل، هموفیلی)، گروههای پرخطر جامعه ایثارگران و جانبازان، پرسنل و سالمندان مراکز نگهداری سالمندان، کودکان بی سرپرست، زنان آسیب پذیر، معلولان ذهنی، بیماران روانی، مادران باردار و تا ۲ هفته پس از زایمان گروه در اولویت هستند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه در حال حاضر درمان و واکسن موثر برای مقابله با کرونا ویروس جدید در دسترس نیست، گقت: بهترین راه پیشگیری، همان موارد تکرار شده مانند زدن ماسک از منزل، رعایت فاصله اجتماعی حدود ۲ متر، پرهیز از ترددهای غیر ضرور و مهمانیها و شتشوی دستها به صورت مداوم است.
انتهای پیام/م