به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین، سعید صالحی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین ، افزود: این میزان مرغ تولیدی در ۲۳۳ واحد نیمچه گوشتی به میزان ۵ میلیون و ۴۹۱ هزار و ۲۹۱ قطعه بوده است.
صالحی افزود:در حال حاضر ۱۶۱ واحد مرغ گوشتی با ظرفیتی بالغ بر ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه در این شهرستان مشغول فعالیت و تولید است.
به گفته او، میانگین جوجه ریزی سالیانه در این واحدهای مرغ گوشتی ۴ دوره در سال ذکر کرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین با اشاره به اینکه کارشناسان فنی این شهرستان به صورت مستمر از واحدهای تولیدی بخش بازدید و نظارت میکنند، افزود: بهبود تغذیه، بهبود مدیریت، افزایش ضریب تبدیل، کاهش تلفات و افزایش راندمان تولید به ازای هر قطعه مرغ گوشتی از مهمترین آیتمهایی است که کارشناسان در طرح نظارت از واحدهای تولیدی مدنظر قرار میدهند.
انتهای پیام/ح