به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ابتدا زمانی که میخواهید گردو تازه بخرید دقت کنید گردوهایی را انتخاب کنید که پوسته آنها هنوز سبز باشد و قهوهای نشده باشند. گردوهایی را بخرید که پوستشان ترک خورده باشد. خشک کردن گردو از خشک کردن بادام و پسته و ... کمی سختتر است.
برای خشک کردن گردو ابتدا پوست سبز رنگ آن را جدا کنید اگر میخواهید دست هایتان رنگ نگیرد ابتدا دستکشهای پزشکی به دست کنید و اگر دستکش ظرفشویی که به کارتان نمیآید هم میتوانید روی آن به دست تان کنید گردوها را در مکانی که زمین آن آسفالت باشد ببرید آنها را روی زمین بریزید و با کفش روی آنها کمی فشار بدهید و به جلو حرکت بدهید میتوانید به جای کفش از یک تخته کمک بگیرید و تخته را روی آنها بکشید فشار باید در حدی باشد که پوست گردوها نشکند.
بعد از آن گردوها را جدا کنید و در ظرفی بریزید و روی آن بگیرید و بشویید دقت کنید گروهایی که روی آب آمدند پوک هستند آنها را جدا کنید و گردوهای پر به ته ظرف میروند. گردوهای تازه را درون آبکش بریزید تا آب آنها کشیده شود. سپس در مکانی که هوا جریان دارد آنها را پهن کنید و اجازه بدهید خشک شوند اگر کاملا زیر آفتاب باشند مغز آنها سیاه میشود باید مکانی باشد که هم سایه باشد و هم کمی آفتاب باشد.
گردوها را زیر و رو و جابه جا کنید که همه اطراف آن خشک شود و مغز آن یکسان باشد. بعد از ۲ روز از گردوها یکی بشکنید اگر کاملا خشک شده بود آن را در جایی خنک و تاریک در سبد یا توریهای پلاستیکی نگهداری کنید.
زمانی گردوها کاملا خشک شده اند که مغز و پوسته نازک روی آن کاملا شکننده باشد اگر خشک نشده بودند باز هم به آن اجازه بدهید تا خشک شوند و سپس آنها را جمع کنید اگر نم دار باشند و آنها را جمع کنید باعث کپک زدن مغز گردوها و فاسد شده آنها میشود.
بادامهایی را بخرید که پوست آنها قاچ خورده باشد.
بیشتر بخوانید
نحوه خشک کردن بادام تازه:
برای خشک کردن بادامها هم مانند گردو عمل کنید فقط با این تفاوت که دیگر نیازی به شستن ندارد و بعد آنها را در مکانی با جریان هوا وجود دارد پهن کنید و آنها را جابه جا کنید. تا همه اطراف بادام به صورت یکسان خشک شوند.
منبع:بیتوته
انتهای پیام/