به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،اردشیر شهرکی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان سطح زیر کشت نخلستانهای سیستان و بلوچستان را ۵٩ هزار هکتار عنوان کرد و افزود: از این سطح بیشاز ۴۶ هزار هکتار بارور است.
او کل تولید خرما در سیستان و بلوچستان را حدود ٢٣۵ هزار تن عنوان کرد وگفت: با توجه به کاهش مصرف سموم و کودهای شیمیایی و استفاده از کودهای آلی وبیولوژیک و پایشهای انجام شده محصول تولیدی باغات خرما از نوع محصول سالم و تقریبا ارگانیک است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه برداشت خرما در استان از اواسط خرداد آغاز و تا آبان ادامه دارد، افزود: ۶٠ درصد از کل تولید خرمای استان به رقم مضافتی و ٢٨ درصد به رقم ربی اختصاص دارد.
او اظهارداشت: سیاست کاری این سازمان توسعه کشت ارقام تجاری و برتر خرمای دنیا شامل ارقام پیارم، مجول، برحی، زاهدی و گلت نور است که نهال آنها با استفاده از روش کشت بافت تولید شده است.
شهرکی تصریح کرد: از ۵٩ هزار هکتار سطح زیر کشت خرما سیستان و بلوچستان رقم مضافتی با ٢۵ هزار و۵٠٠ هکتار و رقم ربی با ٢١ هزارو ٧۶٠ هکتار بیشترین سطح زیر کشت را به خود اختصاص دادهاند.
تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمینهای برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار هر سال توان تولید دو بار محصول را دارند.
هماینک در بیش از ۲۰۰ هزار هکتار از زمینهای کشاورزی سیستان و بلوچستان محصولات زراعی و در ۸۰ هزار هکتار از باغهای استان انواع میوههای گرمسیری، نیمه گرمسیری و سردسیری تولید میشود.
انتهای پیام/گ