به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، محمدرضا غلامزاده مدیر صندوق بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر خراسان شمالی گفت : پارسال در نیمه نخست سال تنها هزار و ۴۲۴ نفر از جامعه هدف این طرح در استان خود را بیمه کرده بودند.
او دلیل این رشد را اطلاع رسانی بیشتر فرهنگ بیمهای در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر، تعیین ضرب الاجل استاندار خراسان شمالی برای زیر پوشش بیمه بردن روستاییان و عشایر و همکاری و مشارکت دهیاران، دستگاهها و سازمانهای مربوط عنوان کرد.
بیشتر بخوانید
غلام زاده با بیان اینکه بیمه شدگان روستایی و عشایری باید تنها چهار ماه حق بیمه بپردازند گفت : مابقی حق بیمه آنان برای ۸ ماه دیگر توسط دولت پرداخت میشود.
مدیر صندوق بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر خراسان شمالی گفت : تمامی زنان و مردان متاهل و مجرد ساکن در روستا و مناطق عشایری، کشاورزان، زنبورداران، قالیبافان، و هنرمندان صنایع دستی غیرساکن در روستا و شاغلان فصلی و ساکنان شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر، رانندگان حمل بار و مسافر برون شهری، کارکنان مراکز و شرکتهای وابسته به سازمان نظام مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی و نظام دامپزشکی میتوانند خود را بیمه اجتماعی کنند.
غلام زاده هدف از این طرح را افزایش ضریب پوشش بیمهای در روستاها، جلوگیری از مهاجرت آنها به شهر به منظور قرار گرفتن زیر پوشش بیمهای، ایجاد مهاجرت معکوس و نوعی تأمین آتیه برای روستاییان نام برد.
مدیر صندوق بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر خراسان شمالی افزود: هم اکنون ۲ هزار و ۲۵۰ نفر از افراد زیر پوشش صندوق مستمری بازماندگی و فوت دریافت میکنند که ماهیانه ۱۰ میلیارد ریال به حساب آنان واریزمی شود .
انتهای پیام/ه