به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، فرهاد رئیسی در نشست علنی شورا با بیان اینکه سازمان نظام مهندسی یکی از سازمانهای فعال در استان است، اظهار داشت: هر مسئلهای که در ساخت و سازها وجود داشته باشد مردم در ابتدا شهرداری، راه و شهرسازی و سازمان نظام مهندسی را مورد خطاب قرار میدهند که امیدواریم با تعامل بیشتر بتوانیم مشکلات موجود در ساخت و ساز را برطرف و اگر شهر ایمن و سالم بخواهیم باید ارتباط سهجانبه داشته باشیم.
او افزود: امروز اگر مشکلاتی در معماری و ترافیک شهر ایجاد میشود به دلیل عدم هماهنگی بین سازمانها است بنابراین باید برنامههای لازم برای تمامی قسمتهای شهر به ویژه بافت فرسوده تعریف و معماری ایرانی اسلامی در بافت فرسوده پیادهسازی شود.
بیشتر بخوانید
رئیسی با بیان اینکه رونق ساخت و ساز در شهرکرد باید براساس اجرای تمامی قوانین و با نظارت کامل انجام شود اضافه کرد: سختگیریهای مجموعه مدیریت شهری در ساخت و سازها دلسوزانه و تنها برای رونق شهر و رفاه مردم است، اما در برخی مواقع مراودات اجتماعی و تخلفاتی انجام میشود.
او با بیان اینکه در حال حاضر با مشکل شدید آب مواجه هستیم ادامه داد: عمق آب چاههای ۳۷ متر پایین رفته و بیشتر چاههای آب در حال خشک شدن است و برای آبیاری فضای سبز باید به سمت استفاده از پساب برویم که میطلبد در راستای ایجاد چاههای جذبی یک تصمیمگیری درست انجام شود.
طیبه شریفی نایب رئیس شورای اسلامی شهرکرد در ادامه نشست با بیان اینکه شهرداری و سازمان نظام مهندسی در راستای توسعه شهر باید قدم بردارند گفت: میطلبد کمیتههای تخصصی تشکیل و مشکلات و مسائل شهر بررسی شود.
او افزود: یکی از معضلات اصلی شهر کمبود پارکینگ و فروش آن است که باید با تدابیر لازم این مشکل رفع شود.
شریفی با اشاره به حفر چاههای جذبی اضافه کرد: میطلبد در انتهای مسیلها چاههایی حفر تا آب از شهر خارج نشود.
حمید فتحاللهی عضو شورای اسلامی شهرکرد نیز در ادامه حفر چاههای جذبی را ضروری دانست و گفت: میتوان از پساب فاضلاب مجتمعهای مسکونی در راستای آبیاری فضای سبز همان محل استفاده نمود و پساب محلهای را در دستور کار قرار داد.
علیرضا توکلی عضو دیگر شورای اسلامی شهرکرد بیان کرد: قانونگذار جهت بالا بردن خدمات مهندسی، یک سازمانی به نام سازمان نظام مهندسی را تشکیل داده و وظایفی که بر عهده این سازمان قرار داده شده بسیار حائز اهمیت است.
او گفت: سازمان نظام مهندسی باید بهعنوان یک عامل بازدارنده تخلفات عمل کند تا دیگر شاهد تخلفات ساختمانی در سطح شهر نباشیم.
مصطفی حیدری عضو شورای اسلامی شهرکرد نیز در ادامه جلسه خاطرنشان کرد: سازمان نظام مهندسی ظرفیت خوبی دارد که شهرداری میتواند در راستای ساخت و سازهای قانونی از این ظرفیت استفاده کند و تداوم جلسات سازمان نظام مهندسی با شهرداری میتواند نویدبخش روزهای خوبی برای مردم باشد.
امامقلی بلالی عضو شورای اسلامی شهرکرد هم گفت: یک هماهنگی بین نظام مهندسی و شهرداری باید وجود داشته باشد تا در بحث نمای ساختمانها یک وحدت رویه ایجاد شود.
بهادر عبدالغنی شهردار شهرکرد در ادامه نشست خاطرنشان کرد: شهرداری آمادگی دارد تا بخشی از خدمات مشترک با سازمان نظام مهندسی را به صورت الکترونیکی ارائه دهد تا علاوه بر سرعت بخشیدن به کارها از مراجعه حضوری افراد نیز کاسته شود.
او افزود: میطلبد در راستای اجرای درست ضوابط طرح تفصیلی، برای کارشناسان یک دوره آموزشی برگزار شود.
عبدالغنی اضافه کرد: همچنین در راستای جمعآوری آبهای سطحی و استفاده از آن در فضای سبز یک کمیته تخصصی تشکیل و مسائل و مشکلات باید بهصورت تخصصی بررسی شود.
مهران کوهی کمالی رئیس سازمان نظام مهندسی چهارمحال و بختیاری نیز در پایان نشست بیان کرد: این سازمان خود را از بدنه شهرداری میداند و با نظارت بر ساخت و سازها یک کار فرهنگی و عملیاتی انجام میشود.
او با بیان اینکه بزرگترین هزینه زندگی یک فرد توسط نظام مهندسی مدیریت میشود، گفت: مواردی که توسط سازمان نظام مهندسی ارائه میشود مردم ملزم به اجرای آن هستند.
کوهی کمالی ادامه داد: در راستای ایجاد چاههای جذبی و اجرای نماهای ساختمانی باید طرحهای تشویقی تعریف و اجرا و طرحهایی که توسط شهروندان ارائه میشود داوری و طرح برتر انتخاب شود.
انتهای پیام/ف