۶۲ دستگاه چاپر برداشت ذرت برای برداشت این محصول از سطح چهار هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی چهارمحال و بختیاری استفاده می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، امرالله اسماعیلی رئیس اداره امور فناوری مکانیزاسیون جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: ۶۲ دستگاه چاپر برداشت ذرت برای برداشت این محصول از چهار هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی استان استفاده می‌شود.

او افزود: تعداد ۱۸۷ دستگاه کمباین در برداشت محصولات زراعی استان شامل (گندم، جو، کلزا، حبوبات) مشارکت دارند که از این تعداد ۱۲۵ دستگاه بومی استان است.


بیشتر بخوانید


اسماعیلی با اشاره به فعالیت ۹ هزار و ۲۰۰ دستگاه تراکتور در استان اضافه کرد: ۶۲ دستگاه چاپر برداشت ذرت علوفه‌ای این روز‌ها مشغول برداشت محصول هستند که از این تعداد ۹ دستگاه خودگردان و مابقی به صورت کشنده است.

او به تفاوت هزینه برداشت ذرت و چغندرقند اشاره کرد و ادامه داد: امکان بروز سرما و خسارت سرما زدگی ذرت علوفه‌ای یکی از دلایل تسریع در فرآیند برداشت این محصول و در نتیجه افزایش تقاضا برای استفاده از ماشین‌آلات مرتبط با ذرت در استان است که روی قیمت برداشت آن اثر می‌گذارد، اما در خصوص چغندرقند چنین نیست.

اسماعیلی گفت: مدت زمان برداشت ذرت علوفه‌ای (پیک برداشت) ۲۰ روز و این مدت برای چغندرقند تقریبا دو ماه است که این موضوع نیز روی قیمت برداشت اثر می‌گذارد.

او به وجود تعداد ۲۰۰ دستگاه برای برداشت چغندرقند شامل غده کن، برگ زن و ست کامل برداشت در استان اشاره کرد و افزود: ۳۵۰ دستگاه انواع کارنده بذر گندم، جو و کلزا و تعداد ۶۵۵ دستگاه برای برداشت سیب زمینی در استان وجود دارد.

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.