سید فخرالدین اسماعیلی، مدیرکل دفتر برنامهریزی، آموزش و توسعه مشارکتهای معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفتوگو با خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،گفت: طی چند ماه گذشته و با توجه به شرایط خاصی که پیش آمد، محدودیتهای خاصی برای موسسات ایجاد شد. طبیعی است بخش عمدهای از فعالیتهای قرآنی از حالت حضوری به مجازی تغییر مسیر دهد که در صدد هستیم با توجه به توان موسسات در هر استان، سامانه سیستم مدیریت آموزش (LMS) به آنها ارائه بدهیم.
وی افزود: با توجه به این بستر، موسساتی که تاکنون شرایط را برای برگزاری فعالیتهای آموزشی مجازی نداشتند و صرفاً در فضای حضوری برنامهریزی کرده بودند، میتوانند از فضای مجازی نیز استفاده و بهره لازم را ببرند.
اسماعیلی عنوان کرد: در حال بررسی و فراهم ساختن زیر ساخت برای آزمون سراسری قرآن و عترت هستیم تا بتوانیم به صورت مجازی آن را برگزار کنیم. همچنین به دنبال توسعه آموزشهای الکترونیک هستیم.
اسماعیلی با اشاره به حمایت از موسسات گفت: تاکنون یک میلیارد و ۶۷۰ میلیون تومان به هزار موسسه کمک مالی کرده ایم که این حمایت به خاطر جبران بخشی از ضرر و زیان ناشی از شیوع ویروس کرونا به شمار میآید و همچنین پیگیر آموزشهای آنلاین این موسسات هستیم.
اسماعیلی خاطر نشان کرد: امیدوارم در سال ۹۹ با توجه به اینکه رویکرد فعالیتها بر مبنای فضای مجازی تعریف شده است، موسسات نیز برنامههای خود را بر مبنای این رویکرد تعریف کنند تا گسست در روند آموزش قرآن آموزان پیش نیاید و در جریان آموزشهای قرآنی وقفهای ایجاد نشود.
انتهای پیام/