محمدی با بیان اینکه فلفل مهم‌ترین محصول منطقه فرومد است، گفت: امسال ۵۰۰ تن فلفل قرمز از زمین‌های کشاورزی این روستا برداشت شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، علی اصغر محمدی مدیر جهادکشاورزی شهرستان میامی گفت:میزان تولید این محصول در هر هکتار۲.۵ تن برآورد می‌شود که برخی کشاورزان تا پنج تن نیز برداشت می‌کنند.

او با بیان اینکه کشت فلفل در فرومد و روستا‌های کلاته سادات، میرعلم، استربند و فیروزآباد رونق بیشتری دارد، افزود: به خاطر شرایط آب و هوایی مناسب در دیگر روستا‌ها نیز بصورت پراکنده کشت می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی میامی تصریح کرد: فلفل در این منطقه پایان بهتر نشا شده و اواخر تابستان و اوایل پاییز هم برداشت آن آغاز می‌گردد.

محمدی با اشاره به اینکه کشاورزان محصول فلفل را به دو صورت،‌تر و خشک شده به بازار عرضه می‌کنند، تصریح کرد: امسال فلفل برداشت شده تازه کیلویی حدود ۶۰ هزار ریال و خشک شده آن ۳۰۰ هزار ریال فروخته می‌شود.

او گفت: اجرا نشدن طرح‌های یکپارچه سازی اراضی، نبود صنایع تبدیلی و بسته بندی از چالش‌های مهم پیش روی کشاورزان این منطقه محسوب می‌شود.

انتهای پیام/ح

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.