معاون دفتر حمل و نقل کالا سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: سرعت ترخیص کالا از بنادر کشور با کمک وهمت کامیون داران کاهش یافته و شاهد رفع صف‌های طولانی کامیون داران هستیم.

بارگیری بار از بنادرمهرداد حمدالهی معاون دفتر حمل و نقل کالا سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در گفت‌وگو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه رانندگان با توجه به نیاز کشور به کالاهای اساسی در این ایام و از ابتدای شیوع ویروس کرونا همچنان با قدرت اقدام به جا به جایی کالاها در تمامی مناطق کشور می‌کنند، بیان کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا تمامی دستورالعمل های بهداشتی به ویژه در حوزه حمل بار رعایت شده و به صورت مرتب به بنادر و پایانه‌ها ضدعفونی می شود.

معاون دفتر حمل و نقل کالا سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اضافه کرد: در راستای رعایت پروتکل های بهداشتی سالن‌های اعلام بار به فضای باز انتقال داده شده و ساعت های اعلام بار به گونه ای تنظیم شده که شاهد تجمع رانندگان در یک مکان نباشیم، همچنین تمامی اقلام بهداشتی به صورت متمرکز بین رانندگان توزیع می شود.

معاون دفتر حمل و نقل کالا سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اظهار کرد: سعی کردیم در این مدت تمامی دستور العمل های بهداشتی را رعایت کنیم و  اجازه نداده ایم که مشکلی برای رانندگان کامیون ایجاد شود.

حمدالهی با اشاره به سرعت  ترخیص کالاها از بنادر کشور گفت: سعی کرده ایم با همکاری تمامی بخش ها از جمله گمرک و سازمان بنادر سرعت ترخیص کالاها را افزایش دهیم و صف های طولانی کامیون داران که در بنادر کشور ایجاد شده بود را برطرف کنیم.

او ادامه داد: هم اکنون سرعت ترخیص و بارگیری کالا در بنادر افزایش و شاهد تخلیه کالاهای اساسی به ویژه از سه بندر امام خمینی، شهید رجایی و امیر آباد هستیم.

حمدالهی با اشاره به اینکه در بحث ترخیص کالاها طی هماهنگی‌هایی که با گمرک و سازمان بنادر صورت گرفته شاهد کاهش صف های طولانی کامیونداران هستیم، اظهار کرد: در ماه‌های ابتدایی سال شاهد حضور همزمان چندین کشتی بودیم به طوری که در فرودین ماه امسال ۲۸ فروند همزمان وارد بنادر شدند که همین موضوع باعث تجمع و ایجاد صف های طولانی و کامیون داران برای تخلیه و بارگیری کالاها شد. هم اکنون با هماهنگی های صورت گرفته شاهد کاهش صف های کامیون داران هستیم و با توجه به مدیریت در پهلوگیری کشتی ها، صف های طولانی کامیون ها در بنادر کشور وجود ندارد.

معاون دفتر حمل و نقل کالا سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای همچنین در حوزه مواد سوختی هم گفت: از ۲۴۲ میلیون تن بار بخش عمده‌ای مربوط به مواد سوختی و نفتی است.

انتهای پیام/

برچسب ها: کامیون ، حمل ونقل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۲ ۱۱ مهر ۱۳۹۹
مگه كشتيا رو با قطار تخليه نميكنن ؟؟؟؟
كاميون فقط براي مسافتاي زير دويست كيلومتره
آخرین اخبار