به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی روز پنجشنبه در جلسه روسای کمیتههای ستاد ملی مقابله با کرونا، گفت: اگر چه ممکن است برخی طرحها در این حوزه با تاخیر یا با تنگناها اجرا شود، اما مردم و بهویژه کادر درمان مطمئن باشند دولت اجازه نخواهد داد در این حوزه، کادر سلامت کشور تحت فشار قرار گیرند.
رئیس جمهور تاکید کرد که دولت از ابتدای شیوع بیماری کرونا، فارغ از همه تنگناها و محدودیتهای اقتصادی ناشی از تحریمهای ظالمانه، تامین نیازهای بخش سلامت و کادر درمان را به عنوان رزمندگان خط مقدم مقابله با بیماری کرونا، در اولویت قرار داده است و این سیاست همچنان تداوم خواهد یافت.
رئیس جمهور در عین حال تاکید کرد که تامین نیازهای کادر درمان وظیفه فوری سازمان برنامه و بودجه است و در مقابل، مردم نیز شایسته است دستورالعملهای بهداشتی را برای حفظ سلامتی خود و جلوگیری از فرسودگی کادر درمانی کشور، به طور دقیق رعایت کنند.
روحانی با توجه به شیوع مجدد بیماری در برخی مناطق کشور اظهارداشت که این روند نشان میدهد متاسفانه انتظار کادر درمان فداکار از برخی مردم عزیز کشورمان برای رعایت دقیق دستورالعملهای بهداشتی برآورده نشده است.
رئیس جمهور با بیان اینکه همچنان طبق ارزیابیها، سفرهای تابستانی برون شهری، ترددهای غیرضروری درون شهری و فشار بر سیستم حمل و نقل عمومی بهویژه خطوط مترو و عدم رعایت دقیق دستورالعملهای بهداشتی، از جمله دلایل شیوع بیماری کرونا است، گفت: کمیتههای درمان و امنیتی و اجتماعی و تبلیغات ستاد ملی مقابله با کرونا، ضروری است که با جدیت و قاطعیت برای اجرای دقیق پروتکلها در حوزه اجتماعی، درمانی و اطلاعرسانی اقدامات موثری انجام دهند.
روحانی به کمیته تبلیغات ستاد ملی مقابله با کرونا دستور داد با بهرهگیری از ظرفیت رسانهای کشور و با یک برنامهریزی دقیق آموزش و اطلاعرسانی در حوزه رعایت پروتکلها و تغییر سبک زندگی مردم در دوران مبارزه با کرونا، وارد عمل شود.
رئیس جمهور همچنین از کمیتههای امنیتی- اجتماعی و درمان نیز خواست با تشدید نظارتها، برای کسانی که عامدا و علیرغم تذکرات چند باره همچنان از عمل به دستورالعملهای بهداشتی طفره میروند و سلامت خود و جامعه را به خطر میاندازند، اعمال مجازات و از جمله معرفی به افکار عمومی را در دستور کار قرار دهند.
روحانی با تاکید بر نظارت دقیقتر کمیته امنیتی – اجتماعی بر سیستم حمل و نقل در سفرهای درون و برون شهری گفت: دریافت نقدی و ایجاد صفهای طولانی پرداخت عوارض در اتوبانها و آزاد راهها میتواند در کنار تلف کردن وقت مردم در صفهای ایجاد شده برای پرداخت عوارض، روند شیوع بیماری را هم تشدید کند که به طور جدی لازم است در این روند، تجدید نظر شود.
رئیس جمهور در ادامه اظهار داشت: با وجودی که تمامی کشورها در روند مقابله با بیماری کرونا به این نکته کلیدی رسیده اند که ایجاد محدودیت نه تنها تضمینکننده مصونیت نیست بلکه میتواند زندگی مردم را دچار اختلال کند، اما چنانچه با عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی، دچار موجهای جدید این بیماری در جامعه بشویم، ناچار به اعمال برخی محدودیتها خواهیم بود.
روحانی با تاکید بر نقش اصلی و محوری مردم در مقابله با کرونا گفت: با همه آمادگیهای ستاد مقابله با کرونا و برنامهریزیهایی که برای مقابله با موجهای بعدی این بیماری در کشور انجام شده، این نکته نباید فراموش شود که در کنار مجریان و مسوولان، مردم محور اصلی مقابله با کرونا هستند.
رئیس جمهور با اشاره مجدد به اهمیت رعایت دستورالعملها بویژه در فصل کنونی و احتمال همزمانی بیماری کرونا با سرماخوردگی و آنفلوآنزا گفت که عامل اصلی مصونیت، رعایت دستورالعملها و مراقبتهای بهداشتی است و استفاده از واکسن تنها میتواند یک مصونیت نسبی ایجاد کند.
روحانی در ادامه به گزارشهایی در خصوص عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی در چند نقطه محدود از سوی شرکتکنندگان در مراسم عزاداریها اشاره کرد و افزود: این عدم رعایت، روند شیوع بیماری را سرعت میبخشد که باید در مراسم عزاداری اربعین و ماه صفر نظارتها در این عرصه تشدید شود.
رئیس جمهور همچنین کمیته امنیتی و اجتماعی را موظف کرد با تحرک افراد خاطی و معدودی که با وجود ممنوعیت ستاد ملی مقابله با کرونا و تاکید رهبر معظم انقلاب، متأسفانه عازم مناطق مرزی با عراق شدهاند، برخورد کند.
انتهای پیام/
وقتی وضعیت استان ایلام قرمز شد،استانداری ایلام تمامی مدارسو تعطیل کرد.ولی بلافاصله آموزش و پرورش جبهه مخالف گرفت و گفت فقط مدارس شهری تعطیل هستن.احتمالا مدیر کل تحقیقات شخصی انجام داده فهمیده روستائیان مبتلا به کرونا نمیشن.
وضع کشور مانند انبار باروتی است که کافیه جرقه ای بخورد
با حلوا حلوا کردن که دهن شیرین نمیشه.
پول های موجود در بانک ها و بانک مرکزی و خزانه داری و صندوق توسعه ملی،مال مردمه یا مال دولته یا مال اشخاص خاصی است؟
چرا بانکداران فکر میکنن پولهای بانکی متعلق به خود بانکهاست که هر طور بخواهند هزینه میکنن و هر طور بخوان امکانات رفاهی در اختیار کارمندان بانک قرار میدن؟پولی که به مردم فقیر بیچاره میدن باید ۱ و نیم برابر پول را پس بدن؟یعنی مسئولین بانک دلشان بحال ملت نیازمند نمیسوزه؟یا اصلا بانکداران ایرانی نیستن؟یا واقعا ستون پنجم دشمن هستن؟
؟؟؟!!!!
یکی از دلایل افزایش رفت و آمدها با اتوبوس و مترو و ناوگان حمل و نقل عمومی و بالا رفتن درصد تماس افراد با یکدیگر بازگشایی مدارس است
ضمن اینکه در کشورهایی که از داروی فاویپراویر استفاده می کنند آمار مرگ و میر پایین است ، لطفا به فکر تولید و یا تامین این دارو باشید تا برای همه ی بیماران به موقع استفاده شود
والا ما که محدودیتی نمیبینیم!مدرسه ها باز!،تهرانی ها در حال مسافرت!بازار شلوغ!خیابونا پر ترافیک!مردم ماسک نمیزننو جریمه هم نمیشن!برعکس مردم ایران،آزادترین مردم دنیا از نظر محدودیت های کروناییه.اگه خواب دیدی خیر باشه!