محیط‌بان خوزستانی در درگیری با متخلفان پایش را از دست داده و می‌خواهد برای بازگشت به کار یک پای هوشمند برایش تهیه شود.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، فروردین ماه چند متخلف به پاسگاه محیط بانی در گتوند برای دستیابی به سلاح‌های محیط بانی به هادی پور محیط‌بان خوزستانی حمله کردند و با ضرب و شتم و شلیک گلوله به او باعث آسیبی شدند که به قطع پای او انجامید .

این محیط بان با حضور در یک برنامه تلویزیونی اعلام کرد که به دلیل تأخیر در انجام مداوا‌های لازم پس از حمله متخلفان، پزشکان مجبور به قطع پای وی شده‌اند و حالا برای انجام فعالیت‌های روزمره‌اش نیاز به یک پای مصنوعی هوشمند دارد که ساخت کشور آلمان است و سازمان محیط زیست اعلام کرده است قادر به پرداخت این هزینه‌ها نیست.

جمشید محبت خانی فرمانده یگان حفاظت محیط زیست گفت: امین هادی پور پس از وقوع این درگیری در مدت زمان کوتاهی به بیمارستان خاتم الانبیا شوشتر منتقل شده و بعد از گذشت ساعاتی برای انجام مداوا‌های بیشتر به بیمارستان گلستان شهر اهواز رفت و پس از ۸ روز به دلیل شدت صدمات وارده به ناحیه پایش او را به یکی از بیمارستان‌های مجهز شهر تهران منتقل کردیم،   و ۶ عمل جراحی روی پای این محیط بان انجام شد و با این وجود پزشکان تصمیم گرفتند، پای او را از ناحیه زانو قطع کنند.

او افزود: پس از پایان یافتن دوره نقاهت، برای تهیه پای مصنوعی این محیط‌بان جانباز با مرکزی که برای جانبازان جنگ تحمیلی پروتز‌هایی تهیه می‌کند مذاکره شد و قرار شد، بهترین پروتز پای موجود که نزدیک ۳۰۰ میلیون تومان قیمت دارد با موافقت شرکت بیمه گذار تهیه شود.

محبت خانی بیان داشت: اما گویا هادی پور با توجه به پرس و جو‌هایی که کرده است، تصمیم گرفته که یک پای مصنوعی تولید شده در یک شرکت آلمانی را که حدود یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان در آن زمان قیمت داشت تهیه کند که در حال حاضر به حدود ۲ میلیارد تومان افزایش قیمت داده است.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست با تاکید بر اینکه پروتز پای داخلی هزینه‌های کمتری دارد و فرقی با نمونه خارجی ندارد، گفت: تهیه این پای مصنوعی علاوه بر هزینه‌های گزاف اولیه در مرحله نگهداری نیز هزینه‌بر است و  این محیط‌بان برای تهیه پای مصنوعی خودش شماره حسابی را در فضای مجازی منتشر کرده و از مردم خواسته برای تهیه آن به وی کمک کنند.


بیشتر بخوانید

این مقام مسئول ادامه داد: به نظرم بهتر بود اول هادی پور پروتز پای مورد نظر داخلی را امتحان می‌کرد و اگر نتیجه مورد نظر را نمی‌گرفت دست به این اقدام می‌زد و  پروتز پای ۳۰۰ میلیونی مورد نظر بار‌ها از سوی جانبازان مورد استفاده قرار گرفته و هادی پور می‌تواند فعالیت‌های روزمره محیط بانی را با وجود این پروتز ایرانی  به صورت مناسبی انجام دهد.

 سازمان محیط زیست قول داده بوده که بهترین پای هوشمند را در اختیارش قرار دهد تا بتواند دوباره به سر کارش برگردد، اما متأسفانه چند روزی است فضا به سمتی پیش رفته است که انگار هادی پور زیاده خواهی می‌کند. در حالی که از سید امین هادی پور پس از قطع پایش خواسته شده که پروتز‌های پای موجود در بازار را بررسی کند و خودش پای مورد نظرش را انتخاب کند و وی با سه شرکت مذاکره کرده و در نهایت یک پای پروتزی هوشمند مطابق با استاندارد‌ها انتخاب کرده است.

با توجه به اینکه امین هادی پور محیط بان گتوندی در حال انجام وظیفه دچار این عارضه و در نهایت قطع عضو شده است؛ سازمان محیط زیست موظف است نزدیک‌ترین پای هوشمند که قابلیت‌های پای متناسب با وضعیت وی را دارد برایش تهیه کند. مطالبه وی برای دریافت بهترین پروتز پای موجود از سوی فعالان محیط زیست مورد توجه قرار گرفت و حال با توجه به اینکه سازمان محیط زیست موافق تهیه پای هوشمند نیست، یک سازمان مردم نهاد محیط زیستی با ارسال نامه‌ای به رئیس جمهور خواستار ورود او به پرونده نقص عضو سید امین هادی پور محیط‌بان شده است.

منبع: مهر

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۱ ۰۳ مهر ۱۳۹۹
سلام، درود بر شرفش که مقاومت کرد، اگر با کمک مردمی میتونه بخرش، چه عیبی داره، اون سیصد میلیونو بهش بدید، بقیه اش به خودش ربط داره.