![تکذیب شایعه شمارهگذاری خودروهای مدل ۱۴۰۴ در سال جاری](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20333849_545.jpg)
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، بهرام چاره خواه کارشناس هواشناسی کردستان گفت:بر اساس تحلیل و بررسی نقشهها و خروجی مدلهای هواشناسی، تا روز جمعه هوای منطقه پایدار خواهد بود و فقط در ساعات بعد از ظهر وزش باد و تشکیل موضعی ابر خواهیم داشت.
او افزود:برای امروز در نواحی شمالی و شرقی استان سرعت وزش باد زیاد و گاهی شدید همراه با گردو خاک محلی پیش بینی میگردد.
چاره خواه بیان کرد:برای روزهای شنبه و یکشنبه همراه با کاهش پایداری جو و انتقال رطوبت به منطقه، شاهد افزایش ابر و وزش باد در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب خواهیم بود، در این مدت وقوع بارشهای خفیف و پراکنده در برخی نقاط استان دور از انتظار نیست.
کارشناس هواشناسی کردستان گفت:از لحاظ دمائی نیز دمای حداکثر تا اوایل هفته آینده (با شیب ملایم)، حدود ۳ تا ۴ درجه سلسیوس کاهش مییابد.
انتهای پیام/م