به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،خلیل رنجبر رییس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت:با توجه به تبعات و آثار منفی اضافه وزن و چاقی بر سلامت و آمار نه چندان خوشایند چاقی در میان دانشآموزان، اجرای این طرح از اول مهر در مدارس با نیازهای ویژه استان شروع شده است.
او افزایش دانش، نگرش، کمک به دانشآموزان در مدیریت وزن خویش و داشتن سبک زندگی فعال و سالم را از اهداف اجرای این طرح اعلام کرد و افزود: در اجرای طرح کنترل وزن و چاقی دانشآموزان (کوچ) با اندازه گیری قد، وزن، محاسبه شاخص توده بدنی (BMI)، ارائه مشاوره، توصیههای تغذیهای و فعالیت بدنی مستمر تلاش میشود، سلامت دانش آموزان ارتقا یابد.
رییس آموزش و پرورش استثنایی کردستان اجرای طرح کوچ را مبتنی بر اساس و آموزههای سند تحول بنیادین اعلام کرد و یادآور شد: اجرای این طرح در شرایط شیوع کرونا، نیازمند مشارکت و همکاری خانوادهها با اولیای مدرسه است.
رنجبر بیان کرد: با توجه به زندگی شهرنشینی و صنعتی شدن جوامع، تغییرات سریعی در الگوی غذایی و سبک زندگی خانوادهها ایجاد شده و آمارهای مختلف نشان میدهد که اضافه وزن و چاقی دانش آموزان به عنوان یک عامل خطر و زمینه ساز بیماریهای غیرواگیر در بسیاری از کشورها به مرز هشدار رسیده است.
او ابراز امیدواری کرد، این طرح (کوچ) در ترغیب دانشآموزان به داشتن وزن مطلوب، افزایش فعالیتهای حرکتی و ارتقای نشاط و شادابی موثر بوده و دانشآموزان با خودمراقبتی، وزن خویش را کنترل کنند.
امسال حدود یک هزار و ۴۰۰ دانش آموز با نیاز ویژه در ۳۹ مدرسه و مرکز با نیاز ویژه مقاطع مختلف تحصیلی استان کردستان مشغول تحصیل هستند.
انتهای پیام/م