در این مطلب قصد داریم روش تهیه خورش نخود فرنگی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، وقتی صحبت از خورش می‌شود، فقط حرف قورمه سبزی، خورش بادمجان یا قیمه نیست. در جای جای کشورمان انواع اقسام خورش پخته می‌شود که یاد گرفتن آن‌ها کمک می‌کند برنامه غذایی متنوع‌تری داشته باشیم. خورش نخود فرنگی از غذا‌های سنتی پاکستان و لبنان است که با رشته پلو سرو شده و در کشور خودمان هم پخته می‌شود. نخود فرنگی سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است که با درست کردن این خورش می‌توانید از فواید آن بهره ببرید.

مواد لازم برای تهیه خورشت نخود فرنگی

گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
نخود فرنگی یک‌ونیم پیمانه
پیاز یک عدد
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
آبغوره به مقدار لازم
فلفل سیاه نصف قاشق چای‌خوری
سیر سه حبه
گشنیز یک دسته
پودر تخم گشنیز نصف قاشق چای‌خوری


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه خورشت نخود فرنگی

ابتدا برای پخت گوشت، پیاز را نگینی خرد کرده و در قابلمه با مقداری روغن تفت دهید.

گوشت را اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن زردچوبه را اضافه کنید. فلفل سیاه را هم اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن، حدود ۲ پیمانه آب اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت بپزد. برای خوش عطرتر شدن گوشت مقداری پودر دارچین به آب گوشت اضافه کنید. بعد از ۱ تا ۱/۵ ساعت گوشت پخته می‌شود. در انتهای پخت، کمی نمک هم اضافه کنید.

دسته گشنیز را بشویید و ساطوری خرد کنید. سیر‌ها را با کمی نمک داخل هاون بکوبید. هویج‌ها را هم خلال کنید.

داخل یک قابلمه دیگر سیر و گشنیز را کمی با روغن تفت دهید. فقط تفت دهید و مواظب باشید سیر نسوزد. هویج را هم اضافه کنید و با حرارت کم مواد را با هم تفت دهید.

گوشت همراه با آب گوشت را به قابلمه اضافه کنید. نخود فرنگی‌ها را درون قابلمه اضافه کنید و تا اندازه‌ای روی مواد را آب بریزید تا روی نخود‌ها را پوشش دهد. اجازه دهید تا خورش جا بیفتد و در آخرین مرحله مقداری نمک، پودر گشنیز و فلفل را اضافه کنید.

خورش را کنار برنج زعفرانی یا رشته پلو سرو کرده و نوش جان کنید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.