به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، مهدی یعقوبی معاون خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: در حال حاضر یکی از مهم ترین معضلات زبالههای شهری وجود لاستیکهای فرسوده خودرو است و با توجه به اینکه این لاستیکها دیر تجزیهپذیر هستند میتوانند برای سالیان طولانی در محیط زیست باقی مانده و اثرات مخربی ایجاد کنند.
او افزود: به همین منظور در سال ۱۳۸۹ مجتمع صنعتی بازیافت لاستیک در مجموعه شهرداری مشهد راه اندازی شد تا از طریق بازیافت لاستیکهای فرسوده علاوه بر تولید
محصولات بازیافتی از این لاستیک ها، بخش قابل توجهی از اثرات منفی زیست محیطی ناشی از رهاسازی و دفن لاستیکها در محیط زیست کاهش یابد.
معاون شهردار مشهد با اشاره به اینکه این مجموعه ظرفیت پذیرش بیش از ۳ هزار تن لاستیک فرسوده را در طول سال دارا است، ادامه داد: ضایعات لاستیک پس از جمع آوری از آپاراتی ها، انبارهای اسقاط لاستیک، انبارهای بازیافتی به این مجموعه ارسال شده و پس از انجام فرآیندهای تخصصی ویژه، به محصولاتی نظیر گرانول لاستیک، پودر لاستیک و کفپوش الاستیک تبدیل میشود که در این میان تولید کفپوشهای الاستیکی با توجه به گستردگی استفاده در محیطهای شهری از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
بیشتربخوانید
یعقوبی بیان کرد: کاهش دفن مواد دیر تجزیه پذیر، استفاده مجدد از منابع با صرف انرژی و هزینه کمتر و کاهش آلودگی خاک، تنها بخشی از مزایای بازیافت لاستیکهای مستعمل در این واحد تولیدی است.
او تصریح کرد: در سال ۹۸ با استفاده از ۴۲۱ تن لاستیک مستعمل، ۲۹۴ تن گرانول لاستیک، ۳۰ تن پودر لاستیک و بیش از ۸ هزار و ۶۰۰ متر مربع کف پوش الاستیکی در این واحد تولید شد و در امسال نیز از ابتدای امسال تا پایان مرداد ماه با استفاده از ۳۳۳ تن لاستیک فرسوده، ۲۳۱ تن گرانول لاستیک، ۲۱ تن پودر لاستیک و بیش از۵ هزار و ۶۰۰ متر مربع کفپوش الاستیک تهیه شده است.
معاون شهردار مشهد با اشاره به این که در حال حاضر یکی از مکانهایی که کفپوشهای الاستیکی تولید شده توسط این واحد در آن مورد استفاده قرار میگیرد زمینهای بازی کودکان است تاکید کرد: در سال گذشته با استفاده از کفپوشهای الاستیک تولید شده در این واحد صنعتی، مجموعه بازی کودکان در ۲۹ بوستان شهری مفروش شدند.
انتهای پیام//ف. ح