به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اگرموفق به رصد اخبار کلینیکی باشگاه خبرنگاران جوان در سی ام شهریور نشدهاید، این بسته خبری را از دست ندهید.
چرا طعم غذا در هواپیما تغییر می کند؟/ علت تمایل مسافران هوایی به نوشیدن آب گوجه فرنگی!
مسافران هوایی در اغلب اوقات طعم متفاوتی از غذا را در هواپیما احساس میکنند و تمایل خاصی به نوشیدن آب گوجه فرنگی دارند.
دلیل آسیب پذیر بودن سالمندان در برابر کرونا کشف شد
دانشمندان آمریکایی در مطالعهای کوچک به علت شکننده بودن سالمندان در برابر ویروس کرونا پی بردند.
تولید داروی جدید کووید بدون عوارض طولانیمدت
یک دانشمند اتریشی از تولید منطقیترین داروی کووید - ۱۹ خبر داد که حداقل عوارض جانبی را دارد.
۵ خوراکی خطرناک جهان را بشناسید
برخی از خوراکی ها به علت وجود نوعی سم در خود به راحتی میتوانند باعث مرگ شما شوند.
انتهای پیام/